AcasăNewsLiviu Dragnea, încă o încercare de a-și redobândi libertatea: "Prețul era România"

Liviu Dragnea, încă o încercare de a-și redobândi libertatea: „Prețul era România”

Nu puțini au remarcat faptul că Dragnea a renunțat la mustață

Liviu Dragnea face o nouă încercare de a-și redobândi libertatea, după ce a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

După ce în cursul zilei precedente a solicitare similară a fost în atenția magistraților de la Tribunalul București, de această dată Liviu Dragnea a fost adus la Înalta Curte, unde s-au aflat și cei doi avocați ai săi, pentru a susține noua contestație la executare a pedepsei definitive pe care a primit-o, anul trecut în mai, fostul lider al Partidului Social Democrat.

„Prețul era România”, a răspuns Dragnea, la plecarea din sala de judecată, întrebat fiind de jurnaliști la ce anume s-a referit în fața magistraților, când a spus, în legătură cu această condamnare a sa, că „puteam plăti un preț, dar nu am vrut”.

Atât Dragnea, cât și apărătorii săi legali susțin că instanța care a dat condamnarea în cazul fostului lider PSD nu a fost consituită legal., facând trimitere la decizia CCR privind constituirea completurilor de 3 de la Înalta Curte.

501 afisari

9 COMENTARII

  1. Uitați-vă unde suntem acum,e mai bine?
    Sunt sigur ca a făcut mult mai multe decât îl anchetează ăștia cum sigur, mulți alții din PSD au făcut… Dar parca ăștia de sunt acum, par atat de nepregătiți în tot ceea ce fac și lasă impresia ca ne-au vândut pe nimic intereselor străine…

  2. PSD-iștii or fi fost eu baroni, implicit hoți dar PNL-iștii sunt o specie mult mai grava, eu sunt trădători!

  3. Liviu Dragnea trebuie sa fie liber, el a facut multe lucruri bune pentru Romania. Da, trebuie sa fie eliberat.

  4. Sunt in boscheti la Tiraspol si ma joc cu Livia de-a judecatorul si inculpatul , azi e judecator Livia , da verdicte aspre si m-a bagat cu botu intre hulube , cred ca i-a murit manzul , pute de traznesti , nu mai pot sa-i cer indurare pentru Dragnea sa fie eliberat , chem ambulanta , m-am axfisiat …!

  5. Acest monstru a saracit jud TELEORMAN si tara. EL a impartit judetul cu securistul bolsevic IOAN NICOLAE (proprietar de aeronava), NITULESCU s-a zbatut in zadar sa apuce si el cat mai mult din avutia comuna a teleormanenilor.
    Cum sa-i dea JUSTITIA eliberare din puscarie REPETENTULUI NATIUNII cand el mai este inculpat pentru infractiuni grave, in TREI DOSARE PENALE (Insula Belina, Teldrum si PORCARIA de la Salcia jud TR)care sunt cercetate „LA ORDINUL MAFIEI” ca mersul melcului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger