AcasăNewsLiviu Dragnea face pe ministrul de Interne

Liviu Dragnea face pe ministrul de Interne

Liviu Dragnea (foto) incearca sa il faca pe la spate pe ministrul Ioan Rus

Porecla de „Damblaua” cu care s-a ales Ioan Rus din partea lui Radu Mazare nu a avut in nici un caz darul de a-i usura ardeanului misiunea din fruntea Ministerului de Interne.

Liviu Dragnea (foto) incearca sa il faca pe la spate pe ministrul Ioan Rus

Mai ales ca, din informatiile intrate in posesia noastra, un alt „baron local”, insusi presedintele Asociatiei Consiliiilor Judetene, nu se sfieste sa-l sfideze pe fata pe colegul sau de partid.

Ioan Rus

Practic, Liviu Dragnea se comporta ca si cum el ar fi de fapt ministrul de Interne, in plus lucrandu-i deja informational pe oamenii loiali premierului Victor Ponta.

Rabdare pana la toamna

Imediat dupa venirea USL la putere, puternicii lideri ai PSD din teritoriu au incercat sa-si plaseze oamenii de incredere in Guvernul Ponta. Numai ca premierul a rezistat tuturor presiunilor, desi, se spune, Liviu Dragnea pregatise deja organigrama de conducere a Ministerului de Interne. Esecul acestei restaurari a generalilor din vechea garda l-a nemultumit vadit pe influentul presedinte al CJ Teleorman, care le-a promis totusi sprijin apropiatilor pentru accederea la importante functii ale structurilor din sistem. Insa doar din toamna, cand gruparea Dragnea se lauda ca va da atacul decisiv si va prelua in forta Ministerul de Interne si unele servicii secrete. Pana atunci, oamenii din jurul lui Ponta sunt atent monitorizati, cu „mijloacele specifice”  ale „militienilor” de altadata.

Dosare pentru functii

In acelasi timp, dupa cum sustin sursele noastre, mai multi anchetatori si procurori care lucreaza la cazuri in care sunt implicati importanti lideri ai PSD  au fost contactati neoficial de diverse cunostinte care le-au propus un targ. Si anume sa nu–si bata prea mult capul cu aceste dosare si atunci vor fi pastrati pe functii sau, de ce nu, chiar avansati, stergandu-se astfel cu buretele trecutul lor portocaliu.

author avatar
Catalin Tache
1.276 afisari

3 COMENTARII

  1. Nu este absolut nici o problema sa avem cate 2 ministri pe un minister. Ar fi chiar indicat. Isi imparta sarcinile si pot haiducii mai mult. Este evident ca indiferent ca schimbam PDL cu PSD(FSN), sau PNL, toti sunt niste hoti, mincinosi si lingai de ciolan.Au mai fost la putere si tot dezastru au facut. In opozitie daca ii ascultai, aveai impresia ca sunt cine stie ca mari doctori universitari si harvardisti cu totii. Liviu Dragnea era pe la Antene salvatorul sistemului solar, razboinicul fluturilor si terminatorul termitelor. Deci vorba lui Caragiale, putin modificata’ Intr-un oras de hoti, el e cel dintai.”

  2. E grele cu schimbarile la acest nivel . Atata timp cat se schimba un ministru la 3 luni va fi haos permanent . Fiecare vine cu un plan de serviciu si cu o echipa noua care nu fac decat sa produca o reala stare de nesiguranta subalternilor .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger