AcasăNewsLiviu Dragnea: "E posibil ca Ponta sa mai ramana in spital"

Liviu Dragnea: „E posibil ca Ponta sa mai ramana in spital”

Operat la genunchi, premierul Victor Ponta se afla inca internat intr-un spital din Istanbul, astfel ca prerogativele sale au fost preluate de Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne.

Victor Ponta anunta ca este posibil sa revina in forta intr-un viitor cat mai apropiat, insa acest aspect va fi stabilit abia vineri. Conform lui Liviu Dragnea, fost lider al Partidului Social Democrat, Ponta va fi consultat vineri de echipa ce l-a operat si, in functie de rezultatul consultului se va stabili daca premierul poate fi externat sau trebuie sa mai ramana la Istanbul.

In cazul in care Ponta nu va fi externat vineri, Liviu Dragnea se va deplasa din nou la Istanbul, duminica, pentru a-l vizita pe premier.

„Are dureri foarte mari, pentru ca operatia a fost extraordinar de complicata. A avut o ruptura de ligamente mai veche, de care nu a stiut. De aici s-au produs tot felul de stricaciuni la genunchi. Eu eram acolo cand a venit echipa de medici care l-a operat si au explicat despre ce este vorba. Operatia a reusit, dar este foarte grea recuperarea care trebuie facuta la rigoare, adica in fiecare zi trebuie sa miste genunchiul intr-un fel anume cu niste aparate. Ei l-au ridicat, au incercat sa il faca sa mearga cu un cadru, dar foarte greu. Va trebui sa stea acasa cel putin 3-4 saptamani. Medicii vor face o evaluare vineri, sa vada daca pot sa il externeze, dar sunt sanse minime, pentru ca intervine problema legata de transport. Cum se urca in avion?  Cum sta in avion? Deci, putin probabil sa ii dea drumul vineri”, a declarat Liviu Dragnea.

Fostul lider al Partidului Social Democrat anunta ca mandatul lui Gabriel Oprea in fruntea Guvernului va fi prelungit, in cazul in care premierul Victor Ponta are nevoie de un repaus mai mare.

author avatar
Cristi Ionita
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger