AcasăNewsLiviu Dragnea, despre suspendarea lui Sorin Oprescu: "Robert Negoita are mandat total...

Liviu Dragnea, despre suspendarea lui Sorin Oprescu: „Robert Negoita are mandat total sa conduca discutiile”

Sorin Oprescu a fost suspendat din functia de primar al Capitalei, dupa ce magistratii au decis ca edilul sa ramana in arest preventiv.

In aceste conditii, se poarta negocieri intense pe scena politica pentru a fi desemnat cel care sa asigure interimatul la sefia Primariei. S-au vehiculat mai multe variante, dar viceprimarii Dan Darabont si Cornel Pieptea au refuzat sa asigure interimatul.

Cel mai vehiculat nume din ultima perioada este Marin Stefanel Dan, consilier ajuns in UNPR pe filiera PPDD.

Liviu Dragnea, presedintele interimar al Partidului Social Democrat, a comentat in stilul sau caracteristic situatia ivita dupa suspendarea lui Sorin Oprescu.

„Robert Negoita, care este presedintele organizatiei municipale Bucuresti, are mandat din partea noastra sa conduca aceste discutii. PSD nu este interesat decat de niste masuri, de niste actiuni, care sa nu tulbure viata bucurestenilor si administratia locala din Bucuresti sa poata sa functioneze in continuare bine, pentru ca niciun bucurestean sa nu sufere de situatia generata de problemele primarului Oprescu. Repet, Robert Negoita are mandat total din partea noastra”, a declarat Liviu Dragnea, conform psnews.ro.

author avatar
Cristi Ionita
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger