AcasăNewsLiviu Dragnea, condamnat definitiv la trei ani si sase luni

Liviu Dragnea, condamnat definitiv la trei ani si sase luni

Inalta Curtea a pronuntat, in urma cu scurta vreme, decizia definitiva in dosarul celor doua angajari considerate de procurorii DNA a fi fost fictive la Protectia Copilului Teleorman.

Dupa ce au fost pronuntate mai multe achitari in dosar, s-a aflat ca, in cazul lui Liviu Dragnea, magistratii au dispus, practic, mentinerea deciziei de pe fond, si anume condamnarea la trei ani si sase luni de inchisoare, cu executare.

Fostul lider al CJ Teleorman, actualmente presedinte al Camerei Deputatilor si, respectiv, al Partidului Social Democrat, a fost acuzat de instigare la abuz in serviciu.

453 afisari

7 COMENTARII

  1. INALTA CURTE ,

    cat de inalta ?? , de ce a asteptat rezultatul votului din 26.05.2019 ca sa se pronunte ?.
    nu erau destule dovezi ?,era sau este ICCJ dependenta politic ?.

  2. Pai o sa-si tot linga ranile la A1 si RoTv. Ei i-a deschis ei i-a inchis. Probabil ca daca Tvr nu exista Ceausescu traia. Pentru ca traia in realitate si nu in cultul personalitatii ireale.

  3. Ziceam de filtre. Pai un filtru de partid il dadea afara de cand a fost acuzat..
    Cum ziceam Psd a cazut in corzi exact la gong. Acum se vede o lovitura lesinata la ficat. Sa vedem Psd are potenta nu are capacitate, insa. Fie ca Dracnia sa fie Ana cea zidita pentru ca, constructia Pesde sa se inalte pan la stele.

  4. Astept pe Coiță si pe marele anal ist Chireac sa ne spuna ce victime a facut poporul si cum nu trea Dracnia ciuruit la Targovistea timp ce redactorii se incurajeaza intre publicitati.
    Sus Mazere Dracnia jos.

  5. Drag ea a știut de aseară ca va fi arestat, problema acum este cu cei care l lingău Arsene, Drachici, Codrin, Mladinoiu și lista poate continua. La pușcărie

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger