AcasăNewsLiviu Dragnea a părăsit penitenciarul: ”Este o dictatură feroce”/”PSD-ul a devenit un...

Liviu Dragnea a părăsit penitenciarul: ”Este o dictatură feroce”/”PSD-ul a devenit un partid de operetă”. Revine în politică? – VIDEO

(foto: captură România TV)

Fostul lider PSD a părăsit, în urmă cu doar câteva minute, Penitenciarul Rahova, în uralele susținătorilor care i-au strigat numele și au scandat ”libertate”, Liviu Dragnea acuzând ”abuzuri și umilință”.

”A fost o perioadă de doi ani și două luni de chin și suferință. Asta a fost aici: abuzuri și umilință. Și cea mai mare parte a populației a înțeles astăzi de ce a trebuit să ajung aici. Eu când am plecat, România era o țară prosperă (…), din păcate astăzi este o dictatură feroce (…) este amanetat viitorul României cu asemenea datorii”, a susținut acesta.

Până să își revadă iubita, care l-a așteptat la penitenciar, Dragnea a făcut câteva declarații. A criticat actualul PSD, partid pe care l-a condus, până să fie condamnat și să ajungă la închisoare. ”Din păcate, nu există opoziție. PSD-ul a devenit un partid de operetă, conduși de oameni lași”, a spus Dragnea.

Ce planuri are pentru perioada următoare

Cât privește planurile pentru perioada următoare, Liviu Dragnea a anunțat că va lucra la firma fiului său. ”În primul rând vreau să mă caut de sănătate (…) sănătatea mea a fost afectată într-un mod foarte serios”, a declarat fostul lider al Partidului Social Democrat.

Referitor la întrebarea privind eventuala sa revenire în politică, Dragnea a susținut că ar face un astfel de pas dacă va găsi răspunsurile la două întrebări: ”dacă am cu cine și dacă am pentru cine”.

Mai mult, acesta a declarat, după eliberarea condiționată, referitor la decizia care i-a readus, practic, libertatea: ”Cred că judecătorii din Giurgiu au avut curaj și au rezistat la presiuni”.

465 afisari

4 COMENTARII

  1. Așa e, pesedeul, sub imbecilul sclavete Ciolacul, e pe mînă cu Puterea, asta e clar, niște bagabonți și criminali, și colo și colo.

  2. 4 ani si 4 luni de aici incolo , Dragnea sta pe tusa , e persoana particulara in afara politicii . Vom trai si vom vedea ce se mai intampla prin 2026-2027 …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger