AcasăNewsLiviu Dragnea a dat-o uitării pe Irina Tănase. Cu cine şi-a petrecut...

Liviu Dragnea a dat-o uitării pe Irina Tănase. Cu cine şi-a petrecut Revelionul fostul lider PSD (FOTO)

liviu-dragnea

Liviu Dragnea a petrecut Revelionul alături de cei apropiați. De altfel, după despărțirea de Irina Tănase, Liviu Dragnea s-a aflat în preajma familiei în toată acestă perioadă.

Familia este tot ceea ce contează cu adevărat în viață”, a scris Dragnea pe pagina de Facebook. În mesajul postat la trecerea dintre ani, fostul președinte al social democraților a menționat cu 2021 l-a făcut mai „puternic”, deși a fost un an cu „încercări pentru fiecare dintre noi”.

Dragnea, alături de fiului său, de Revelion

Fostul lioder PSD apare alături de fiul său în fotografia care însoțește mesajul de pe pagina de Facebook. Liviu Dragnea menționează că „își iubește țara” așa cum își iubește copiii, iar în ultima seară din an a ales să închine împreună cu fiul său „în cinstea tuturor românilor”.

liviu dragnea si fiul sau
Liviu Dragnea a dat o uitării pe Irina Tănase Cu cine şi a petrecut Revelionul fostul lider <a class=wpil keyword link title=PSD href=httpswwwnationalrotagpsd data wpil keyword link=linked>PSD<a>

Anul 2021 a fost un an cu multe încercări pentru fiecare dintre noi, atât pentru mine cât și pentru copiii mei. A fost un an care m-a făcut mai puternic și care m-a învățat, mai mult ca niciodată, că familia este tot ceea ce contează cu adevărat în viață.

Îmi iubesc țara așa cum îmi iubesc copiii și, în ultima seară din an, închin împreună cu fiul meu un pahar în cinstea tuturor românilor. La mulți ani 2022! Să ne dea Dumnezeu sănătate și să ne ofere speranța într-un viitor mai bun!”, a scris Dragnea pe Facebook.

Susţine un nou partid

Liviu Dragnea a anunțat că susține un nou partid: Alianța pentru Patrie. ”Principalul obiectiv al acestui partid îl reprezintă bunăstarea românilor şi este animat de patriotism economic. Nu este un partid naţionalist, nu este un partid xenofob, nu este un partid radical, antieuropean sau antiatlantic, dimpotrivă”, spunea fostul lider al PSD.

Reamintim, Liviu Dragnea a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 3 ani și șase luni de închisoare, pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, fiind eliberat după doi ani și două luni.

author avatar
Andrei Ștefan
1.763 afisari

5 COMENTARII

  1. Iulian Cristian Gherghe, cu gradul de general-maior în rezervă, fost director adjunct al Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării (DGIA), a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la un an şi cinci luni închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare, fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual şi uz de fals. Banii au fost folosiţi pentru a cumpăra o casă.

  2. Femei usor de abordat sunt mii, dar familia si copii fiecarui barbat sunt unici,unice. Terminati cu mahalagismele. Irina Tanase a riscat si a pierdut. O femeie inteligenta nu se agata d e un bArbat insurat si cu copii mari.

  3. I.T. s-a umplut de bani si si-a facut un nume pe… piata. Pandurule, lasa-ne cu sentimentalismele astea de andropauza.

  4. Liviu Dragnea a primit 3 ani si 6 luni cu executare pt. INSTIGARE la abuz in serviciu,iar Dorin Cocos a primit un an cu suspendare pt. ca FURAT 9 miliuoane de Euro.Despre cele 9 milioane de Euro Instanta nu face nicio mentiune.Probabil si le-au impartit frteste,dupa metoda lui Puiu Calinescu,Dumnezeu sa-l ocroteasca.Asa functioneaza ” justitia mea independenta ” in ” rooomania MEA normaaala ” stat de ” drept mafiot „.

  5. Liviu Dragnea a primit 3 ani si 6 luni cu executare pt. INSTIGARE la abuz in serviciu,iar Dorin Cocos a primit un an cu suspendare pt. ca FURAT 9 milioane de Euro.Despre cele 9 milioane de Euro Instanta nu face nicio mentiune.Probabil si le-au impartit frateste,dupa metoda lui Puiu Calinescu,Dumnezeu sa-l ocroteasca.Asa functioneaza ” justitia mea independenta ” in ” rooomania MEA normaaala ” stat de ” drept mafiot „.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger