AcasăNewsListele electorale ale USL, garantate de Victor Ponta

Listele electorale ale USL, garantate de Victor Ponta

(foto: bistrita24.ro)

Primul ministru Victor Ponta a anuntat ca listele intocmite de autoritati la cererea CCR vor fi trimise Curtii, acesta dorind sa precizeze ca garanteaza faptul ca documentele nu sunt „inventate”.

(foto: bistrita24.ro)

Victor Ponta, primul ministru al Romaniei, a declarat, luni, ca listele electorale actualizate de catre autoritatile locale la cererea Curtii Constitutionale (CCR)  vor fi trimise astazi judecatorilor, adaugand ca garanteaza faptul ca acestea „nu sunt inventate de USL”.

„Va garantez faptul ca toate cifrele care vor fi transmise catre CCR nu sunt inventate sau calculate de noi, sunt cifrele bazate pe documentele puse la dispozitie”, a afirmat premierul, citat de b1.ro.

Acesta a adaugat ca autoritatile locale au procedau intocmai cererilor judecatorilor CCR, motiv pentru care toate datele enumerate in listele electorale actualizate reprezinta date reale.

„In cursul zilei de azi, MAI si MAE centralizeaza toate datele solicitate si vom transmite catre CCR exact ceea ce CCR ne-a cerut, numarul persoanelor.  Sunt cifre bazate strict pe documente, exact cum ne-a cerut CCR noi vom pune la dispozitie cifrele bazate pe intern si pe extern, in rest CCR va decide”, a declarat Victor Ponta.

author avatar
Ionut Zgimbau
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger