AcasăNewsLista țărilor cu risc epidemiologic, actualizată - DOCUMENT

Lista țărilor cu risc epidemiologic, actualizată – DOCUMENT

listaLista țărilor cu risc epidemiologic, actualizată - DOCUMENT

Lista statelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată. Astfel, Grecia a intrat în zona galbenă, iar Spania, în zona roşie. 

Cei care vin din zonele galbenă și roșie trebuie să stea în carantină la intrarea în România. Persoanele care au trecut prin infecția cu COVID-19, cele vaccinate și cele care au test negativ sunt scutite de carantină.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a actualizat, joi, lista ţărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat. (vezi documentul AICI)

Astfel, a fost actualizată lista ţărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat: în zona roşie au intrat Spania, Portugalia, Olanda, Andorra, Georgia şi Malaysia, iar în zona galbenă au intrat: din zona roşie, în urma scăderii incidentei: Uruguay şi Paraguay; din zona verde, în urma creşterii incidenţei: Grecia, Luxemburg, Gibraltar, Kazahstan, Insulele Feroe şi Libia.

În zona verde au intrat: Zambia, Guyana şi Bahrain.

Lista intră în vigoare începând cu data de 18.07.2021, ora 00:00.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat Hotărârea numărul 46, joi, prin care a actualizat lista ţărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat.

author avatar
Andreea Vlad
610 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger