AcasăNewsLista judetelor in care nu se invata joi, din cauza vremii!

Lista judetelor in care nu se invata joi, din cauza vremii!

Vacanta se prelungeste, pe fondul noului val de ninsori, dar si al temperaturilor foarte scazute. Spre bucuria copiilor, in unele zone din tara nici joi nu se va invata.

Pe langa Capitala, unde, se stie deja, unitatile de invatamant vor ramane inchise pana la sfarsitul saptamanii in curs, lista judetelor in care cresele, gradinitele, scolile si liceele vor avea lacatul pe usi si joi, ca urmare a vicisitudinilor vremii, a adaugat mai multe nume, pana in aceatsa dupa-amiaza.

Astfel ca, dupa cum arata cele mai recente informatii publicate pe site-ul Ministerului Educatiei, edu.ro, la ora 16, cursurile vor fi suspendate, joi, 12 ianuarie, in judetele Ialomita (cu exceptia gradinitelor cu program prelungit din municipiile Slobozia, Urziceni si Fetesti), Dambovita, Braila. Giurgiu, Maramures, Buzau, Tulcea, Vrancea, Ilfov, Calarasi, Constanta si, dupa cum spuneam, in Bucuresti.

De altfel, pana la aceasta ora, cel putin, s-a anuntat din aceeasi directie ca si vineri, in afara de Capitala si Ilfov, nu se vor face cursuri in Constanta, Braila, Giurgiu, Maramures, Buzau, Vrancea, Ilfov si Calarasi.

sursa foto: facebook.com/PolitiaRomana

1.208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger