AcasăNewsLista celor 16 vicepresedinti ai PSD, alesi la Congresul de sambata

Lista celor 16 vicepresedinti ai PSD, alesi la Congresul de sambata

Pe langa functia de presedinte executiv, castigata de Viorica Dancila, in defavoarea Ecaterinei Andronescu si a lui Nicolae Banicioiu, si, respectiv, de secretar general, pe care o pastreaza social-democratul Marian Neacsu, in cadrul Congresului de la Sala Palatului s-au votat si cei 16 vicepresedinti regionali.

Dupa ce au fost anuntate numele castigatorilor, intreaga echipa a urcat pe scena, alaturi de Dragnea (sursa foto: captura Digi 24)

Astfel, pentru functiile de vicepresedinti au fost votati cate o femeie si un barbat, in fiecare echipa regionala, dupa cum urmeaza:
– in regiunea Bucuresti-Ilfov au castigat Gabriela Firea si Robert Negoita
– in regiunea nord-est – Doina Fedorovici si Gabriel Vlase
-in regiunea sud-vest – Lia Olguta Vasilescu si Paul Stanescu
-in regiunea sud-est – Mirela Furtuna si Marian Oprisan
-in regiunea centru – Roxana Manzatu si Bogdan Trif
– regiunea sud: Carmen Dan si Adrian Tutuianu
– in regiunea vest: Natalia Intotero si Mihai Fifor
-in regiunea nord-vest: Doina Pana si Gabriel Zetea

696 afisari

3 COMENTARII

  1. DA, ACUM ESTE DOVEDIT CU PROBE CLARE CA RO ESTE PE MANA DERBEDEILOR , GOLANILOR, DEZAXATILOR, DEMENTILOR, RETARZILOR, TICALOSILOR, CURVELOR, PROSTITUATILOR SI PROSTITUOATELOR, IAR LA NIVEL COLECTIV SUNTEM O TARA DE NEMERNICI ATA TIMP CAT II TOLERAM PE ACESTI TRDATORI. SUNTEM UN POPOR LAS SI PREABLAJIN, FARA VIITOR .

  2. PSD trebuie scos urgent in afara legii. Ceea ce a demonstrat prin fapte, cu ocazia acestui congres ADUCE GRAVE PEREJUDICII SIGURANTEI NATIONALE. Parchetul General trebuie sa se autosesizeze. PARTIDELE DIN OPOZITIE TREBUIE SA DESCHIDA ACTIUNE PENALA IMPOTRIVA PSD.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger