AcasăNewsLinie de autobuz din Capitala, deviata. O avarie a dus la surparea...

Linie de autobuz din Capitala, deviata. O avarie a dus la surparea carosabilului

Dupa problemele aparute in carosabil, la finele anului trecut, in zona Eroilor din Capitala, incident in urma caruia circualtia rutiera in zona nu a fost reluata nici pana la acest moment, de aceasta data o avarie aparuta ca urmare a unei avarii la o conducta de apa a dus la devierea parcursului unei linii de autobuze care circula in Bucuresti.

Din cate anunta luni reprezentantii  RATB, problemele cauzate de apa au dus la surparea carosabilului pe o artera din sectorul 6, mai exact pe strada General Popovat, la numerele 37-39. Ca urmare, s-a decis ca autobuzele liniei 601 sa fie deviate de la parcursul obisnuit, cel pe sensul catre Piata Crangasi, de la intersectia Splaiul Independentei/Sos Orhideelor, pe Sos. Orhideelor, Bd. Regiei, Str. C. Pascal, Str. M. Zamfirescu, pana pe Soseua Virtutii, unde isi reiau traseul obisnuit.

Autobuzele 601 vor circula din nou pe traseul de baza odata ce ApaNova va repara defectiunea aparuta, precizeaza aceeasi sursa.

Precedenta problema a aparut, dupa cum multi isi amintesc deja, in decembrie anul trecut, ca urmare a lucrarilor la noua magistrala de metrou. Mai exact, sapaturile facute in subteran au dus la surparea terenului, incident care a dus la devierea traficului rutier dinspre cartierele care Drumul Taberei si Militari catre centrul Capitalei, pe rute ocolitoare, dar si la evacuarea locuitorilor din cateva imobile situate in zona cu probleme.

sursa foto: ratb.stfp.net

249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger