AcasăNewsLinia de troleibuz 66, suspendată temporar, pentru lucrări la Pasajul Doamna Ghica....

Linia de troleibuz 66, suspendată temporar, pentru lucrări la Pasajul Doamna Ghica. Ce alternativă au călătorii

(sursa foto: Facebook/tpbiro)

Până să fie gata Pasajul de la Doamna Ghica mai sunt necesare lucrări. Iar în acest context, s-a aflat că se va institui, de marți începând, măsura suspendării temporare a circulației troleibuzelor de pe linia 66, unul dintre mijloacele de transport în comun folosit de către locuitorii Capitalei pentru a se deplasa în zona Colentina.

Așadar, începând de marți, 1 noiembrie, linia de troleibuz 66 va fi suspendată temporar, urmând ca, pentru preluarea călătorilor, să fie înființată linia navetă de autobuz 667.

Anunțul a venit luni, 31 octombrie, de la TPBI. Ai cărei reprezentanți au explicat și motivul pentru care se va recurge la această măsură.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public (TPBI) a dispus această măsură ca urmare a solicitării Trustului de Clădiri Metropolitane București SA, în vederea executării lucrărilor de construcție a Pasajului Doamna Ghica”, precizează sursa citată.

Unde vor opri autobuzele liniei 667

Nu se știe încă și cât timp va fi valabilă suspendarea în cazul acestei linii de troleu. Ci doar că autobuzele 667 vor circula în locul troleului, până la finalizarea lucrărilor.

„Până la finalizarea lucrărilor, autobuzele liniei navetă 667 vor circula între „Spitalul Fundeni” și „Piața Rosetti” pe următorul traseu: terminal „Spitalul Fundeni”, Str. Sportului, Şos. Colentina, Calea Moşilor, Bd. Carol I, Piaţa C.A. Rosetti (capătul autobuzelor liniei 311) și retur.

Pe Șoseaua Colentina, linia 667 va funcționa pe calea de rulare a tramvaielor între Doamna Ghica și Bucur Obor (pe sensul spre Piața Rosetti), respectiv, între Bucur Obor și Str. Teiul Doamnei (pe sensul spre Spitalul Fundeni). Autobuzele vor opri, pe ambele sensuri, la peroanele stațiilor de tramvai „Teiul Doamnei”, „Ziduri Moși” și „Bucur Obor” ”, se menționează în același comunicat postat pe site-ul tpbi.ro.

274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger