AcasăLindsay Lohan isi hartuieste sexual fotograful!

Lindsay Lohan isi hartuieste sexual fotograful!

Lindsay si fotograful Terry Richardson, inainte de noaptea de amor pasional

Actrita Lindsay Lohan a facut o fixatie pentru fotograful Terry Richardson, pe care il streseaza cu zeci de telefoane si mesaje in fiecare zi.

Lindsay si fotograful Terry Richardson, inainte de noaptea de amor pasional

Nebunia a inceput in clipa in care Lindsay si Terry au hotarat sa realizeze impreuna o serie de pictoriale incendiare. Dupa o sedinta foto, incantati la culme de rezultat, cei doi au sarbatorit cu un pic mai mult alcool si au petrecut noaptea impreuna.

Acela a fost momentul in care Lindsay a capatat senzatia ca ar putea avea o relatie de durata cu Richardson, motiv pentru care a inceput sa il caute si sa il streseze cu zeci de telefoane si mesaje zilnic. Fotograful, insa, nici nu a vrut sa auda de asa ceva si i-a explicat lui Lohan ca noaptea de amor a fost o regretabila greseala. Cum Lindsay nu da semne ca a inteles mesajul si  continua “asediul”, fotograful a intrat in panica si parca-parca ar vrea sa o reclame pe starleta la politie.

author avatar
Alina Creanga
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...
proger