AcasăLindsay Lohan, din nou la politie. A fost batuta de mama ei

Lindsay Lohan, din nou la politie. A fost batuta de mama ei

Politistii din Long Island au fost nevoiti sa intervina, miercuri, in locuinta lui Linday Lohan dupa ce actrita a inceput sa se bata cu Dina, mama ei.

Lindsay Lohan se afla in centrul unui nou scandal mediatic dupa ce, miercuri dupa-amiaza, politistii din Long Island au fost nevoiti sa intervina pentru a o desparti pe actrita de Dina, mama ei.

Evenimentul a debutat marti noapte cand cele doua se intorceau cu masina dintr-un club din New York. Desi initial totul parea o simpla cearata intre mama si fiica, scandalul a degenerat in momentul in care Lindsay Lohan si Dina ei au ajuns acasa.

Acolo, actrita a fost batuta cu salbaticie, fiind nevoie de interventia politistilor pentru a o scoate pe vedeta din mainile mamaei sale si a soferului ei.

In urma incaierarii Lindsay Lohan a fost taiata la picior. In plus, au existat si pagube materiale, printre acestea se numara si o bratara de-a lui Lindsay Lohan.

Conform tmz.com, surse din politie au informat ca a fost raportat un caz de violenta domestica urmat de privarea de libertatea  a lui Lindsay Lohan de catre mama sa si soferul acesteia.

author avatar
Ionut Zgimbau
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger