AcasăNewsLiliana Minca ii cere demisia premierului Victor Ponta

Liliana Minca ii cere demisia premierului Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a primit vesti proaste din partea medicilor turci, care l-au operat la genunchi, iar numarul celor care ii solicita demisia este tot mai mare.

Victor Ponta trebuie sa mai stea in Turcia, pentru a se recupera dupa operatia suferita la genunchi. In aceste conditii, soarta Guvernului este pusa sub semnul intrebarii, chiar daca vicepremierul Gabriel Oprea pare sa asigure interimatul cu brio.

Ultimul nume care ii solicita demisia premierului Victor Ponta este chiar Liliana Minca, actual deputat al Partidului National Democrat si fosta colega de alianta cu Victor Ponta in perioada in care aceasta activa la Partidul Conservator.

„Victor Ponta ar trebui sa demisioneze din fruntea Executivului. Vicepremierul Gabriel Oprea poate asigura fara probleme stabilitatea de care are nevoie un Guvern, mai ales in conditiile in care Gabriel Oprea este vicepremier pe securitate nationala. Cred ca Gabriel Oprea poate asigura majoritatea fara niciun fel de problema”, a fost mesajul transmis de Liliana Minca, conform ziuaconstanta.ro.

Deputatul PND sustine ca „noi nu ne dorim cu ardoare puterea, precum o fac cei de la PNL sau PDL. Dansii sunt capabili sa destabilizeze. Sa ajungem intr-o situatie din care sa nu putem iesi”.

author avatar
Cristi Ionita
360 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger