AcasăNewsLiga vrea sa-i ia primaria lui Poteras

Liga vrea sa-i ia primaria lui Poteras

Cristian Poteras, o „insula” PDL-ista intr-o mare USL-ista

Danut Liga face dovada ca pedelistii sunt si ei oameni politici: cere demisia colegului de partid Cristian Poteres din fruntea primariei sectorului 6!

Cand e vorba de candidatura la primaria sectorului 6, Danut Liga devine adeptul zicalei “frate-frate, dar branza-i pe bani”

Apropierea alegerilor “canibalizeaza” PDL-ul. Dornic sa candideze el insusi in sectorul 6, dupa cum afirma pedelistii, Liga sare la gatul lui Poteras, pe care-l acuza de administrare “dezastruoasa” si “batjocorirea” cetatenilor.

Cristian Poteras

“Este inadmisibil ca Sectorul 6 sa ajunga in situatia in care trebuie sa se bata cu Sectorul 5 pentru a ocupa locul codas din Bucuresti. Aceste erori ale acestui individ aduc grave deservicii atat cetatenilor Sectorului 6 cat si Partidului Democrat Liberal. Poteras, demisia nu suporta amanare!”, tuna si fulgera Liga in comunicat remis, ieri, presei.

author avatar
Simona Badulescu
260 afisari

5 COMENTARII

  1. nu vad rostul acestor certuri..mi se par inutile! in loc sa se impunga intre ei, mai bine s-ar gandi cum sa ne scape de oprescu, caci ne-am saturat de aberatiile lui!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger