AcasăNewsLiga I de BOX: Un director al echipei Hermannstadt a fost bătut...

Liga I de BOX: Un director al echipei Hermannstadt a fost bătut de un jucător. Caftangiul ia plângere penală

Un moment extrem de tensionat a avut loc clubul de Liga I, Hermannstadt. Directorul departamentului de scouting, Răzvan Zamfir, s-a dus să-i comunice jucătorului Filip Jazvic decizia conducerii de a rezilia în mod amiabil contractul.

 

Croatul a început nu a suportat vestea și a devenit violent, lovindu-l pe acesta cu pumnii. „Noi am decis că doi, trei jucători nu mai intră în vederile noastre pentru acest sezon și urma să îi anunțăm. Azi, după masa de prânz, Răzvan Zamfir l-a chemat la o discuție pe Jazvic, să îi transmită că vrem rezilirerea amiabilă a contractului. A reacționat însă ca un golan și l-a lovit pe Răzvan.

 Nu este adevărat că Răzvan ar fi încercat să îl lovească primul. Fotbalistul a început totul, înjurându-l și lovindu-l. Un golan ca el nu are ce căuta în fotbal! El e istorie pentru Hermannstadt! Nici nu mai contează cât mai avea contract. Mâine mergem la IML și vom depune plângere penală împotriva fotbalistului”, a spus Iuliu Mureșan.
Conflictul vine la numai câteva zile după un alt incident din lumea fotbalului, când Anamaria Prodan i-a tras un pumn în față unui antrenor.
Pentru detalii și video citiți și: Lui Reghecampf Trahanache îi place cu coarne.
Sursa foto: Facebook
author avatar
Filip-Mihael Bodoc
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger