AcasăNewsLiftul spitalului din Brăila s-a PRĂBUŞIT în gol! Ce au păţit cei...

Liftul spitalului din Brăila s-a PRĂBUŞIT în gol! Ce au păţit cei 4 oameni care erau în el

Liftul spitalului din Brăila s-a PRĂBUŞIT în gol! Ce au păţit cei 4 oameni care erau în el

Un lift de la Spitalul Clinic de Urgență din Brăila în care se aflau patru persoane a căzut în gol trei etaje. Doi dintre cei care se aflau în ascensor au fost răniți și au avut nevoie de îngrijri medicale, anunță IPJ Brăila.

Și polițiștii, și conducerea spitalului au deschis anchete pentru cercetarea incidentului.

Au întocmit dosar penal

Poliția Municipiului Brăila s-a sesizat din oficiu cu privire la cele întâmplate, apoi a transmis:

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la data de 29.12.2022, în incinta unui spital de pe raza municipiului Brăila ar fi avut loc un accident de lift.

Din primele cercetări, se pare că la data de 29 decembrie, în jurul orei 14:30, cu ocazia folosirii unui lift, patru persoane ce se aflau în interior ar fi căzut cu acesta în gol de la etajul 3 la subsol.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a două dintre persoanele aflate în lift, respectiv a două femei în vârstă de 46 și 49 de ani, ce au necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea masurilor legale de securitate și sănătate”.

author avatar
Andrei Ștefan