AcasăNewsLiderul UDMR reacționează la spusele lui Iohannis: "trebuie să-și ceară scuze pentru...

Liderul UDMR reacționează la spusele lui Iohannis: „trebuie să-și ceară scuze pentru acest derapaj periculos”

Reacție tranșantă. Un lider politic cere plecarea Violetei Alexandru din Guvern. ”Îi acord nota 1”

Curg reacțiile „la cald” după recenta ieșire la declarații a președintelui Iohannis, cu un mesaj extrem de dur la adresa social-democraților, după ce proiectul privind autonomia Ținutului Secuiesc a trecut tacit de Camera Deputaților.

Una dintre aceste reacții vine chiar de la liderul UDMR, Hunor Kelemen, care, prin intermediul unui mesaj scurt, dar concis transmis pe o rețea de socializare susține că de la Cotroceni s-ar fi dezinformat „grosolan”. Totodată, politicianul se așteaptă la scuze din partea primului om în stat.

Klaus Iohannis, isterizat si nervos, a avut o declarație nedemnă pentru un președinte, cu un mesaj tipic PRM-ist violent și periculos: ungurii ne iau Ardealul.

Astăzi am fost martorii unui eveniment fără precedent în ultimii 30 de ani: de la microfonul Cotroceniului se dezinformează grosolan și se instigă împotriva maghiarilor. UDMR respinge ferm acest gen de discurs și orice fel de instigare.

Președintele trebuie să-și ceară scuze pentru acest derapaj periculos”, notează liderul UDMR, pe Facebook.

Totodată, și președintele interimar al PSD-ului i-a dat o replică președintelui, pe același subiect. DETALII AICI.

505 afisari

5 COMENTARII

    • Dancila ii solicita lui Ciolacu SA DEMISIONEZE DIN FRUNTEA PSD : ” A UMILIT ROMANII IN MOD RUSINOS !”

  1. Nea Sparanghel e dus ! Ii sugeram un control urgent la psiholog/psihiatru

    • Sunt dus , e inutil orice psiholog / psihiatru , toata gara Tiraspol ma compatimeste cand ma vede cu cercei in urechi , fusta mini rosie , peruca violet si paslari la extremitatea hulubelor . Sunt renumita , am sa am un necrolog pompos , am fost tari zburdalnica si cunoscuta cu numele de domnisoara Kostyuska Spartangheaua Cucuvel . Pupici !

  2. Măi BOZGORE ,voi creați un derapaj periculos de ani și ani de zile. Băgați-vă mințile’n cap că Președintele nu glumește. Profitați de bunătatea specifică românului și tot încercați marea cu degetul, poate, poate vă iese. Nu uitați că atunci când îi sare muștarul românului, vă găsește și în gaură de șarpe. Vă mănâncă’n kkurr ca pe Zambilica. Răbdăm, răbdăm, dar și răbdarea are o limită. Sper ca în viitorul apropiat cu un Parlament cu coloană să voteze o lege, ca în România să fie interzise partidele pe criterii etnice sau religioase.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger