AcasăNewsLiderul senatorilor PDL Cristian Radulescu, cercetat de ANI

Liderul senatorilor PDL Cristian Radulescu, cercetat de ANI

(foto: cdep.ro)

Cristian Radulescu, liderul senatorilor PDL, a intrat in vizorul Agentiei Nationale de Integritate care a constatat ca demnitarul nu poate justifica venituri in valoare de 120.000 de euro.

(foto: cdep.ro)

Cristian Radulescu, liderul grupului senatorilor PDL, este cercetat pe catre Agentia Nationala de Integritate (ANI), dupa ce insititutia a constatat ca exista diferente majore intre averea dobandita si veniturile realizate de catre acesta. Astfel, in urma verificarilor, inspectorii ANI au stabilit ca acesta nu poate justifica venituri in valoarea de 120.000 de euro.

“Veniturile realizate de RADULESCU CRISTIAN, in perioada supusa evaluarii, au fost in cuantum total de 1.929.395,77 Lei. Averea detinuta si cheltuielile efectuate de catre RADULESCU CRISTIAN, in perioada supusa evaluarii, au fost in cuatum total de  2.480.532,56 Lei,” se arata intr-un comunicat al ANI, citat de B1 TV.

In urma diferentelor constatate, inspectorii ANI au sesizat Comisia de Cercetare a Averilor de la Curtea de Apel Bucuresti, propunand demararea unui control privitor la averea dobandita si venitorile realizate de catre Cristian radulescu in perioada in care a fost senator, dar si confiscarea veniturilor care nu por fi justificate.

“Persoana a carei declaratie de avere a fost supusa evaluarii, fiind identificate diferente seminificative, este considerata incompatibila,” se mai precizeaza in comunicat.

author avatar
Ionut Zgimbau
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger