AcasăNewsLiderul PSD, fugarit de Soros pe Calea Victoriei

Liderul PSD, fugarit de Soros pe Calea Victoriei

Dragnea va incepe razboiul cu lumea, dar nu-si gaseste mustata de asalt si flaconul cu calmante

Ciclic, Liviu Dragnea are revelatii politice sau despre fapte, oameni si intamplari. Alteori, despre inchipuiri de oameni. Trece prin razboaie care nu au loc, se bate cu prietenii, caci de dusmani ii este frica si naste povesti cu Securitatea de rit nou, care coordoneaza distrugerea lui. Iar fara el, se stie, partidul e kaput! Ba si Soros il urmareste pe Calea Victoriei, deghizat in urs polar sau in Victor Ponta, pana la statuia aia cu gogoasa infipta in… da…, infipta in fata Ministerului de Interne vreau sa zic.

Dragnea va incepe razboiul cu lumea dar nu si gaseste mustata de asalt si flaconul cu calmante

Ca Ponta il urmareste  ca sa-l atace nu ar fi nimic, dar vrea sa atace si Guvernul. Mai mult, el, Dragnea adica, stie ca Ponta merge mana in mana cu Basescu, iar ambii sunt coordonati de SRI. Ai dracu’ ursi!

Mai urata decat Dolores Ibarruri

Acum, nu este chiar foarte limpede daca si SRI s-a deghizat in Soros ca sa traga cu coada ochiului la simptomele lui Dragnea, sau, pur si simplu, entitatile astea doua s-au mascat in ziaristii care-l ataca necontenit pe bietul Dragnea. Oricum ar fi, e urat ca l-au adus in starea asta de tensiune incat sa se intrebe daca folosirea prea deasa a toaletei din sediul partidului e abuz in serviciu sau o chestiune de diureza? In loc sa se bucure ca inca mai are trecere cu tamplele grizonate, domnul Liviu isi face mereu ganduri si socoteli. Daca jocurile astea nu urmaresc decat sa ma vulnerabilizeze atat pe persoana fizica dar si pe persoana de partid, inseamna ca sunt totusi tare pe pozitie? Si daca sunt tare de ce sa ma mai tem de proces? Si, cu repetitie, daca sunt  asa de tare, de ce n-am curaj sa-i spun lui Iohannis ca weekendul dureaza doar doua zile, nu trei sau patru, cate isi ia el? Si, in final, daca tot sunt tare, de ce n-am avut curaj sa-i spun lui Basescu, dupa ce m-a facut panarama, ca blonda lui e mai urata decat Dolores Ibarruri cand era pe duca?

Asta-i Ponta!

Cineva, se vede treaba, are ce are cu bietul domn Dragnea, ocupat atat de tare cu persoana lui incat nu mai vede partidul. Si, de cand i-au bagat in cap ca Ponta e pus pe rele, a gasit cu cale ca e mai bine sa jeleasca in stil poporal, fiind victima comploturilor dintre Soros si ursii polari, dintre SRI si SRI, dintre Basescu si Basescu, dintre oricine cu oricine, numai asa, ca sa-i distruga lui linistea si existenta. Si asta tocmai acum, cand aia mai tineri si mai cu nerv din partid se orienteaza catre Grindeanu, caci acolo sunt banii, iar el e pe cale sa ramana cu zarzavagii aia batrani care se bat in piept ca au adus milioane de voturi. Nu e corect, domnule, gandeste el. Sa te bati de atata amar de vreme pentru un loc bun in partid si, cand il ai, sa vina altul la de-a gata! Asta-i Ponta! Si platit de Soros, cu care el s-a luptat mereu. Chiar, cand s-o fi luptat el cu Soros, ca nimeni nu auzit nimic de asta? Tot asa, pe Calea Victoriei? Mama lor de ursi polari!

author avatar
Valentin Boeru
1.299 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger