AcasăNewsLiderul PNL, la urne: Am votat astazi pentru a fi sigur ca...

Liderul PNL, la urne: Am votat astazi pentru a fi sigur ca Romania va ramane un stat european

Matinal, liderul PNL a venit la urne, la o sectie de votare din judetul Ilfov, anuntand ca a votat atat la referendum, cat si la europarlamentare.

„Mi-am exercitat dreptul constitutional la vot, atat la referendumul convocat de presedintele Romaniei, cat si la alegerile pentru Parlamentul European. Am votat astazi ca sa fiu sigur ca Romania va fi condusa de oameni cinstiti, de oameni corecti, de oameni care respecta legea si nu de hoti. Am votat ca sa fiu sigur ca Guvernul nu va mai putea emite ordonante de urgenta in care sa calce in picioare drepturile si libertatile fundamentale ale romanilor, sa calce in picioare independenta justitiei, sa puna intre paranteze parcursul european al Romaniei. Am votat astazi pentru a fi sigur ca Romania va ramane un stat european, ca va fi bine reprezentat in Parlamentul European de oameni apreciati, de calitate, care sa poata influenta deciziile la nivel european, care sa casstige aprecierea si respectul partenerilor europeni”, a sustinut, intre altele, Ludovic Orban, cu putine minute dupa ora 9, cand a iesit din sectia de votare.

Liderul PNL a ales sa sublinieze, totodata, ca „votul este cea mai puternica arma pe care o are la dispozitie fiecare cetatean roman”.

author avatar
Cristina Stefan
76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger