AcasăNewsLiderul gruparii din dosarul bancherilor: "Politicienii m-au folosit"

Liderul gruparii din dosarul bancherilor: „Politicienii m-au folosit”

(foto: realitatea.net)

Unul dintre liderii retelei din „dosarul bancherilor”, Mihai Stan, a declarat joi in fata instantei ca a fost folosit de mai multi politicieni.

(foto: realitatea.net)

Stan, unul dintre sefii retelei „Dosarul bancherilor”, acuzati de fraude de 37 milioane de euro, a fost adus joi in fata magistratilor Curtii de Apel Bucuresti. „Am fost pus de alti functionari ai statului, care s-au folosit de mine. Senatori, ministri si presedinti m-au folosit”, a declarat omul de afaceri.

Judecatorii vor decide daca afaceristul de etnie roma din Sintesti va ramane in arest, scrie realitatea.net. Oamenii legii au gasit la sediile firmelor perchezitionate si stampile de la ANAF. Ei sustin ca reteaua avea parte de sprijin inclusiv de la Senat.

In referatul cu propunerea de arestare preventiva, procurorii sustin ca peste 80% din sistemul bancar romanesc a fost cuprins de gruparea bancherilor anihilata. Zilele trecute au fost retinute 33 de persoane, printre care si directorul general adjunct al BRD, Alexandru Cercel Duca. Aurel Saramet, seful Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, va fi cercetat in libertate.

author avatar
Alina Costache
335 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger