AcasăNewsLiderul AUR, George Simion, a fost luat pe sus de protestatari, la...

Liderul AUR, George Simion, a fost luat pe sus de protestatari, la Timişoara. Jandarmii, nevoiţi să intervină

George SimionLiderul AUR, George Simion, a fost luat pe sus de protestatari, la Timişoara. Jandarmii, nevoiţi să intervină

Şoc pentru George Simion, liderul AUR, miercuri seară, la Timişoara!

Deşi a mers în Banat pentru a participa la o întâlnire cu simpatizanţii partidului şi pentru a depune candele pe treptele Catedralei Mitropolitane, în memoria eroilor căzuţi în timpul Revoluţiei din Decembrie 1989, Simion a fost huiduit de mai mulţi timişoreni, printre care şi revoluţionari.

Ce i-au reproşat revoluţionarii din Timişoara?

În timp ce George Simion se adresa simpatizanţilor AUR, câţiva timişoreni aflaţi în Piaţa Victoriei, între care mai mulţi revoluţionari, şi-au manifestat nemulţumirea faţă de prezenţa celor de la Alianţa pentru Unirea Românilor în faţa Operei, simbol al Revoluţiei de la Timişoara.

Gunoiule, mincinosule, manipulatorule!”, „Pentru ce am luptat în Revoluţia asta? Ruşine să vă fie, tâlharilor!”, ”Nenorocitule”, „Provocator nenorocit”, s-a strigat din mulţime la adresa lui George Simion, care şi-a continuat discursul.

George Simion şi-a luat simpatizanţii şi a plecat

În faţa acestor contestaţii, liderul AUR, apărat şi de jandarmi, a plecat din zonă, însoţit de simpatizanţii săi. Nu înainte de a adresa câteva cuvinte mulţimii nervoase.

Nu am altceva de făcut decât să stăm alături de oamenii oneşti. Vă mulţumesc, oameni de bună credinţă! Noi suntem AUR, suntem pe drumul drept, ne bazăm pe fiecare dintre voi, rămânem aşa cum ne cunoaştem de 15 ani.

Vin la Timişoara an de an pentru a marca Revoluţia”, a declarat George Simion, care, însoţit de simpatizanţi, a plecat mai apoi spre Catedrala Mitropolitană pentru a aprinde candele în memoria eroilor căzuţi în timpul evenimentelor din Decembrie 1989.

Ofiţeri implicaţi în reprimarea Revoluţiei, membri AUR

De ce au fost atât de vehemenţi revoluţionarii de la Timişoara? Pentru că oamenii erau informaţi. Ştiau că doi ofiţeri implicaţi în reprimarea Revoluţiei – Francisc Tobă şi Nicolae Roman – au ajuns parlamentari AUR.

Astfel, Societatea Timişoara a transmis, miercuri, un protest faţă de intenţia liderului Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, de a participa la manifestările de comemorare a Revoluţiei de la Timişoara.

author avatar
Andrei Ștefan
815 afisari

6 COMENTARII

  1. Cum revolutionarii care au avut un anumit trai( poate f.bun, daca ii iei la bani marunti pe fiecare) inainte de 1989 sar la gatul lui Simion care in 1989 avea vreo 3 ani.Cum a fost si cum a ajuns Revolutia din 1989…

  2. Nu a fost deloc luat pe sus. Mintiti de ingheata apele…Totul e filmat, au fost 3 care au huiduit.

  3. Daca l-au votat pe Fritz primar intrebati-i pentru ce au mai facut revolutie.De fapt n-a fost revolutie ci mascarada si nu ai facut-o ei ci Tokes cu agentii GRU.Asa ca astia care huiduie sa nu se mai laude cu munca altora ,ei doar incaseaza indemnizatiile si traiesc cu teama ca cineva sa nu se gandeasca sa le ia banii nemunciti.In rest ii doare in cur de Romania.Pe toti.

    • Bine zis,revolutionari facuti pe banda rulanta,oameni ai sistemului,militieni,copii de 7-19 ani ai celor smecheri sa creada occidentul ca chiar a fost revolutie ,dar a fost toata zia LOVITUR DE STAT !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger