AcasăNewsLiderii PSD - UNPR - PC au iesit din sala in timpul...

Liderii PSD – UNPR – PC au iesit din sala in timpul votului pe motiunea de cenzura

Liderii PSD – UNPR – PC au parasit sala in timpul votului pe motiunea de cenzura „Opriti Guvernul Ponta 3 – Guvernul coruptiei, demagogiei si minciunii”, initiata de PNL la adresa Guvernului.

Premierul Victor Ponta a declarat in plen, ca motiunea de cenzura  a fost introdusa ca un element de campanie electorala, insa odata cu incheierea campaniei, romanii trebuie sa se intoarca la treaba.

„Depunerea unei motiuni de cenzura este, in mod constitutional, legata de activitatea Guvernului. Motiunea actuala a fost introdusa ca un element de campanie electorala. Campania s-a terminat, oamenii au votat, cred ca trebuie sa ne intoarcem toti la treaba”, a spus Ponta, in plenul Parlamentului, citeaza b1.ro.

In replica, Antonescu a criticat dur faptul ca Ponta nu a raspuns motiunii de cenzura: ”Imi pare rau, domnule prim-ministru, ca din punct de vedere democratic v-ati stins atat de tanar”.

„Dumneavoastra, ostenit si, recunoasteti, un pic mai trist decat ieri seara, poate sunteti obosit dupa campania electorala, dar nu este un motiv sa expediati un demers fundamental al democratiei parlamnetare cum este motiunea de cenzura cu propozitia pe care ati enuntat-o aici”, i s-a adresat Crin Antonescu lui Ponta.

„Puteti proceda astfel in fata partidului dumneavoastra, la o sedinta in care il chemati pe domnul Tariceanu si vine singur, intr-o discutie de talk-show la televiziune, nu aici in Parlament, in fata cetatenilor. (…) Este un gest fara precedent, o sfidare fara precedent la adresa democratiei parlamentare, pe care o pretuiati pe vremea cand altii erau prim-ministri si alta era majoritatea parlamentara. Imi pare rau, domnule prim ministru, ca, din punct de vedere democratic, v-ati stins atat de tanar”, a a mai spus Antonescu.

Foto: buzznews.ro

author avatar
Alina Costache
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger