AcasăNewsLiderii Pro România i-au dat „delete” lui Ponta

Liderii Pro România i-au dat „delete” lui Ponta

Toate zbaterile lui Victor Ponta de a reveni în liga mare a politicii sunt în zadar

Daniel Constantin este ultimul lider din Pro România care nu se mai uită în gura lui Victor Ponta. Și e grav dacă a ajuns un breloc să se creadă portchei! Ce autoritate mai ai în partid, ca președinte, când subordonații îți comentează ordinele, vorbesc peste tine și fac bășcălie, la televizor, de alianțele pe care le închei!? Niciuna, ești ca antrenorul Stelei – de decor, pus acolo fiindcă așa zice la regulament, altcineva e Gigi Becali!

Toate zbaterile lui Victor Ponta de a reveni în liga mare a politicii sunt în zadar

Abcesul Pro România a făcut puroi și mai are puțin până la cangrenă. Mulți s-au închinat când vioreaua pontistă s-a altoit cu buruiana tăriceană, așa minune ține de practicile Monsanto; nu cumva om avea OMG-uri și-n politică?!

Primul care s-a închinat a fost Mihai Tudose. Personaj hâtru, fostul premier a luat peste picior alianța cu ALDE, propusă de Victor Ponta. „(…) E noaptea minții. Că ALDE are și așa prea multe față de ceea ce reprezintă… e problema PSD! Dar că a devenit și pețitoarea Pro România, parcă e cam muuuuult prea mult!!! (…) Așa că, dragă CEx, vezi cu alde ALDE ce faci!”. Atacul n-a rămas fără răspuns, iar Călin a replicat: „Mihai Tudose are o veche nemulţumire care datează de la începutul anului 2018, când preşedintele de atunci al PSD a hotărât înlocuirea lui ca prim-ministru şi el m-a solicitat să îi dau un sprijin. I-am spus «Dragă, Mihai, eu nu particip la jocurile de putere din PSD, nu vreau să mă bag în aceste chestiuni, reglaţi-vă problema în interior, nu căuta sprijin la mine». Personal, îl înţeleg, dar cred că vrea şi el să se bage în seamă”.

Miză mare, domne, se sfâșie între ei unii de au scor electoral cât marja de eroare la sondajele lui Dâncu. În fine, am trece peste, dar nu ne dă voie un centurist al politicii, unul de a schimbat partidele și doctrinele cu frecvența cu care își schimbă curvele clienții. Și tot de la Ponta e și ăsta, și tot împotriva lui Ponta schelălăie și el. Ca ministru al Agriculturii, Daniel Constantin s-a remarcat prin freza impecabilă și protocolul ireproșabil la conferințele de presă. Atât! Azi, de sub pulpana SRI, SIE, MIE, DIE și Ce-oMaiFiSăFie, sfâșie din alianța Pro România-ALDE, pusă la cale de niște șefuți fără autoritate. „Tariceanu caută, și înțeleg că decizia e luată, să iasă de la guvernare și să facă alianță cu Pro România. Indiferent ce se întâmplă, eu, ca fondator al Pro România, nu o să fiu niciodată de acord să facem vreo combinație politică cu dl. Tăriceanu. Sunt și alții care nu vor fi niciodată de acord. Pro România s-a construit pentru viitor. Tăriceanu este un rebut politic, au zis cetățenii la vot”. Dacă Tăriceanu e un rebut politic, pontiștii din Pro România ce sunt, trufandale? Ghioceii Dănuț Constantin, Nicu Bănicioiu, Mișu Tudose, Victoraș Ponta (and so on) sunt reformatorii clase politice românești?

Dar, să nu râdem de necazul lui Ponta, că nici pe la ALDE nu-s ape limpezi. Are și Tăriceanu epigonii lui, destui colegi care s-au săturat să-i cânte în strună. Și când te gândești că ăștia doi plănuiau acum ceva timp s-o facă din fentă pe Viorica Dăncilă… Niște amatori, au complotat împotriva premierului până s-au legat unul pe altul. Tot e bine că n-au ajuns legați unul de altul!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
2.769 afisari

3 COMENTARII

  1. Sa vina neprihanitii,imaculatii de USR-isti(au cateva contracte de milioane cu statul,dar sunt imaculati).Su nu imi spuneti mie Gogu ideologul,daca nu o sa se planga in hohote in tara asta,atunci,dupa bani,de foame,de frig,de frica…o sa fie raiul pe pamant.

  2. Cine a crezut în făcătura lui Ponta sa înșelat amarnic. El niciodată nu a știut ce vrea de la viață. A trădat politica, a trădat chiar familia, sa crezut mare om politic, deoarece așa a zis Năstase: micul Titulescu. Da, mic, de din carne de porc și oaie. El niciodată nu va fi în stare să construiască un partid, cu o ideologie și o doctrină sănătoase. Afară de orgolii, îngâmfare, infatuare și dispreț față de adversarii politici, chiar și față de foștii săi colegi, nimic nu este în stare. Capul lui produce doar mătreață, nimic altceva.

  3. „sa inselat” sau „s-a inselat”, fraiere?
    „sa crezut” sau „s-a crezut”, papagalule?
    „afara de” sau „in afara de”, idiotule?
    „nimic nu este in stare” sau „de nimic nu este in stare”, agramatule?
    Esti un mare bou!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger