AcasăNewsLiderii PNL Azuga si PNL Prahova, audiati la DNA

Liderii PNL Azuga si PNL Prahova, audiati la DNA

Gabriel Popescu, presedintele PNL Azuga, si Mircea Rosca, vicepresedintele PNL Prahova, sunt audiati, marti dimineata, la DNA Ploiesti.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie ii acuza pe cei doi de comiterea mai multor infractiuni precum abuz in serviciu, luare de mita si trafic de influenta.

Exista informatii conform carora cei doi i-au promis unui patron al unei firme din Comarnic terenuri in Azuga. Gabriel Popescu si Mircea Rosca urmau sa intervina la membrii Consiliului Local in favoarea afaceristului respectiv.

Pentru interventiile lor, cei doi ar fi primit importante sume de bani care, in majoritate, au fost folosite in interesul formatiunii politice pe care cei doi o reprezinta.

Constantin Samson, primarul statiunii Azuga, a afirmat ca procurorii DNA au solicitat institutiei pe care o reprezinta mai multe documente in legatura cu vanzarea unui teren intravilan de circa 2.000 de metri patrati.

Exista informatii si ca varul lui Mircea Rosca i-ar fi oferit vicepresedintelui PNL Prahova 90.000 de lei, materiale de constructie si dreptul de folosire a unui autoturism Audi, pentru a primi contracte de furnizare de alimente catre spitalul judetean.

author avatar
Cristi Ionita
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger