AcasăNewsLiderii PDL, trimisi la lupta pentru partid

Liderii PDL, trimisi la lupta pentru partid

Vedetele PDL ar trebui sa se miste mai cu talent. O spun membrii de rand ai partidului, dar si o parte dintre parlamentari, care cer mai multa implicare din partea liderilor.

Liderilor PDL li se cere mai multa implicare in lupta electoral pe care partidul o va duce

Eliberati de “povara guvernarii”, greii PDL sunt trimisi de colegii lor la munca de jos. Altfel spus, democrat-liberalii vor ca Emil Boc, Elena Udrea, Roberta Anastase, Adriean Videanu etc. sa iasa la bataie pentru partid.

Udrea, propusa pentru Capitala

Mihail Hardau nu s-a sfiit sa-i trimita pe pedelisti la munca

Impartasita de foarte multi democrat-liberali, opinia a ajuns la urechile celor vizati prin “bunavointa” fostului ministru al Educatiei, senatorul PDL Mihail Hardau. „Nu neaparat cel mai bine plasat candidat in sondaje este cel mai indicat sa preia fraiele electorale la nivelul fiecarei organizatii PDL pentru a continua un mesaj de competenta, coerenta si fidelitate fata de masurile asumate de coalitie. Este momentul ca liderii de partid, prin exemplul lor mobilizator, sa se gaseasca in prima linie a luptei electorale. Este un moment al adevarului, un moment al curajului civic si politic in egala masura”, a declarat Hardau, aruncand manusa  unor personaje importante din partid. Sub acest aspect, nu vad nicio problema intr-o eventuala revenire a lui Emil Boc la Primaria Cluj-Napoca si mi se pare normal ca si doamna Elena Udrea, lidera organizatiei fanion a PDL, de departe cea mai reprezentativa persoana pentru organizatia PDL Bucuresti, sa candideze la functia de primar general al Capitalei”, a mai afirmat senatorul PDL, precizand ca, in caz contrar, Udrea ar trebui sa cedeze sefia filialei bucurestene. „Mi s-ar parea nefiresc sa nu candideze. In caz contrar, onorabil ar fi sa cedeze oficial luptatorului Silviu Prigoana, daca dansul va fi candidatul, functia de lider al organizatiei PDL Bucuresti”, a conchis Mihail Hardau. In replica, Elena Udrea si-a asigurat colegul ca se va gasi tot timpul “in prima linie a luptei electorale”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
309 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger