AcasăNewsLiderii locali ai PSD l-au lasat pe Ponta cu buza umflata

Liderii locali ai PSD l-au lasat pe Ponta cu buza umflata

Bors facuti pe Victor Ponta, care-i obliga sa faca listele electorale fifty-fifty cu liberalii, liderii filialelor PSD i-au dat cu flit sefului lor de partid.

Pesedistii nu vor sa auda de invitatiile lui Victor Ponta, sunt satuli de el la partid

Ponta a incercat sa netezeasca asperitatile din partid invitandu-si colegii din teritoriu la o intilnire prieteneasca, joi seara, dupa CEx, la Rin Grand Hotel. Suparati ca nu scapa de liberali nici in in fiefurile lor consacrate, liderii filialelor PSD s-au pierdut pe drumul dintre Parlament si hotel. Doar 8-9 invitati au ajuns la destinatie, printre care Nicusor Constantinescu, Constantin Nita, Liviu Dragnea, Marian Vanghelie. Jenati, unii l-au rugat pe Vanghelie sa dea niste telefoane, doar-doar o mai convinge pe cineva sa vina. Acesta s-a conformat, dar fara rezultat. Evident, evenimentul a fost comentat a doua zi, pe holurile Consiliului. Cand pesedistii se intrebau la ce se astepta Ponta dupa ce, fara a tine cont de sondajele in care liberalii „tin coada listei de candidati”, insista sa se respecte protocolul USL si isi obliga colegii sa-si cedeze locurile, ba si sa munceasca ei pentru alegerea nepoftitilor. Iar ca povestea candidaturilor este departe de a se fi incheiat a demonstrat-o si BEx-ul de joi, cand Oprisan si Constantinescu au amenintat din nou cu plecarea din partid, daca PNL-ul le mai este bagat mult pe gat.

Vanghelie, trimis la PDL

Dupa o lunga perioada de sicane, liderul PSD Victor Ponta l-a amenintat direct pe Marian Vanghelie, precizand ca nu are nevoie “de gratarele si telefoanele” primarului de la 5. “Daca nu intelege lucrul asta, o sa mearga la PDL sau unde vrea el”, a conchis Ponta. De mentionat ca Marian Vanghelie a absentat sambata de la Consiliul National, zi in care presedintele PSD si-a prezentat raportul de activitate dupa un an si jumatate de mandat.

Andrei Nastase participa, dar nu se baga

Andrei Nastase

Chiar daca nu este membru de partid si nici nu vrea sa se implice in politica, Andrei Nastase, fiul cel mare al lui Adrian Nastase, i-a dat o mana de ajutor parintelui sau in organizarea Consiliului National. “Este o chestiune de familie. El nu este membru de partid, dar este membru de familie. A venit sa ma ajute.”, a explicat Adrian Nastase prezenta tanarului Andrei la reuniunea PSD.

Antonescu i-a luat fata lui Ponta

Crin Antonescu a fost aplaudat la scena deschisa laConsiliul National al PSD

Recordul de audienta la Consiliul National al PSD l-a  batut liberalul Crin Antonescu. In comparatie, cu Iliescu, Nastase si Ponta, presedintele PNL chiar a vorbit in fata unei sali pline, social-democratii apaludandu-l cu generozitate.  De aceeasi atmosfera calda s-a bucurat si  edilul Capitalei, “independentul” Sorin Oprescu, candidatul sustinut de USL la localele din 2012. Marele absent, sau micul absent in acest caz, a fost liderul conservator, Daniel Constantin, pe care pesedistii au uitat sa-l invite, dupa cum chiar el a marturisit.

Pesedistii, mobilizati cu discursuri de tip Diazepam

Dupa ce i-a adormit el pe altii, Ion Iliescu a fost, la randul lui, doborat de discursurile plictisitoare

Desi s-a vrut o actiune in forta, care sa mobilizeze activul de partid, Consiliul National al PSD nu a facut altceva decat sa-i ameteasca si mai tare pe social-democrati. Bucuria pesedistilor doar in ode se mai arata. Confuzi din cauza discutiilor privind reorganizarea administrativa si comasarea alegerilor, social-democratii au sperat ca vor gasi raspunsurile la Bucuresti. Prin bunavointa liderilor lor, pesedistii au plecat la ei acasa cu o certitudine: 2012 va fi anul victoriei. A cui, nu se stie.

Geoana, bufonul de serviciu

Materialele promotionale cu insemnele PSD s-au vandtu cu preturi cuprinse intre 1 leu si 15 lei

De la Consiliul National al PSD a lipsit scanteia. Social-democratii au plecat cum au venit, adica fara chef de lupta. Si asta dupa ce liderii lor s-au intrecut in discursuri banale, de tip Diazepam, care au toropit de tot asistenta. Atat de tare incat unii dintre pesedisti au adormit la propriu. Pana sa ajunga sa se lupte cu Basescu si ai lui, pesedistii au fost nevoiti sa depasesca un obstacol mai mic: pragul de la intrarea salii. Unii au reusit, altii nu, cel mai rau impiedicandu-se Ecaterina Andronescu, caruia i-au zburat si pantofii din picioare. Asa cum se obisnuieste de vreun an incoace, ciuca batailor si de aceasta data a fost Mircea Geoana, pe care Miron Mitrea, spre exemplu, l-a trimis un etaj mai jos, unde se desfasura un congres de psihiatrie. Ca sa nu plece acasa cu mana goala, organizatorii au amenajat cateva standuri de unde participantii la Consiliu puteau sa achizitioneze de la pungi, pixuri si brichete branduite pana la volume ale unor autori celebri, recte Ion Iliescu si Adrian Nastase.

ANA-MARIA LUDATSER / SIMONA BADULESCU

author avatar
eNational
862 afisari

3 COMENTARII

  1. Partidul Specialistilor in Delapidari(PSD)sunt cat se poate de derutati.Ei au fost invatati 15 ani, sa atace in haita, sa sfasie tot,fiind condusi de un mascul Alfa(Nastase)si supravegheati de un lup batran tarsiit in pradaciuni(Iliescu).Acum Ponta nu le asigura deloc posibilitatea de pradaciuni,majoritatea terminand deja tot ce acumulasera din prazile bogate din anii 90.Si nici semne ca ar putea sa le mai asigure cat de curand ceva prada de luat in seama nu se vad.Doar daca il reincarca pe capo di tutti capi, Adrian Nastase.

  2. Bombonel pune de-o succesiune in PSD aducandu-si odrasla la sedinta. De altfel e o moda chiar daca unii il acuza de nepotism doar pe Basescu. Nesimtitul de Ponta afirma ca odraslele lui nu vor sa intre in politica. Pai bine mai nemernicule dar nevasta-ta si socru-tau popa nu sunt in politica, la varf tocmai in PSD la care esti lider? Ce vrei sa-ti aduci toata familia? Si mai vorbesti de gasti in cazul altora. Pana si Puturosul crin a profitat sa-si faca nevasta europarlamentar dandu-l de-o parte fara pic de rusine pe profesorul universitar Daniel Daianu- un valoros economist si membru al Academiei Romane.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger