AcasăNewsLider separatist: “Vom fi multumiti cand ajungem la granita cu Romania!”

Lider separatist: “Vom fi multumiti cand ajungem la granita cu Romania!”

La Washington, se considera ca noua forta de interventie rapida a NATO nu va face fata pericolului rusesc

Liderul separatist al republicii autoproclamate Donetsk a afirmat, intr-un interviu pentru BBC, ca va fi „multumit” atunci cand armata sa va ajunge la granita cu Romania.

La Washington, se considera ca noua forta de interventie rapida a NATO nu va face fata pericolului rusesc
Gubarev
Separatisii vor si Republica Moldova sub control rusesc

„Bineinteles ca ma voi bucura sa nu mai aud explozii in regiune, dar voi fi cu adevarat multumit cand armata noastra va ajunge pana la granita cu Romania”, a declarat Pavel Gubarev. Aceasta in conditiile in care senatorul republican John McCain a declarat ca Vladimir Putin vrea sa restabileasca vechiul Imperiu Rus, care sa includa Ucraina, R. Moldova si Tarile Baltice.

Crize foarte grave

„Calculeaza de la zi la zi”, a declarat el, referindu-se la miscarile lui Putin, „care este reactia la ceea ce face”. El a adaugat ca in opinia sa, scopul lui Putin este sa „restabileasca vechiul imperiu rus, care include Ucraina, R.Moldova, tarile baltice”. „Apoi va profita de ceea ce percepe ca fiind o slabiciune. Si aceasta poate conduce la crize foarte grave”, a adaugat el.

Armament pentru Ucraina

Yuri Lytsenko, consilier al presedintelui ucrainean Petro Poroshenko a anuntat cele cinci state NATO care vor livra armament si consilieri militari catre Ucraina: „La summit-ul NATO au fost incheiate acorduri pentru oferirea de consilieri militari si livrare de armament modern de catre SUA, Franta, Italia, Polonia si Norvegia”.

patriarhul Filaret

Putin, posedat de Satana

Seful Bisericii ortodoxe ucrainene, patriarhul Filaret, l-a calificat pe Vladimir Putin drept „noul Cain”, care a „provocat varsarea de sange a poporului frate”, si a apreciat ca presedintele rus este „posedat de Satana”, intr-o declaratie postata pe site-ul Bisericii. In Bibilie, Cain isi ucide fratele mai mic, Abel si, interpelat de Dumnezeu, isi neaga crima. „Acest lider, la fel ca primul ucigas de frate din istoria umanitatii, este posedat de Satana”, a mai spus patriarhul.

author avatar
Catalin Dumitrescu
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger