AcasăNewsLider #rezist, comerciant de suc de roșii

Lider #rezist, comerciant de suc de roșii

Sandu Matei pe vremea #rezist

După ce #rezist Marin Ceușescu a plecat din țară definitiv, iată că mitingurile din Piața Victoriei nu mai au niciun haz și nu mai produc bani. Astfel, ieri, un alt lider al acestei grupări a înțeles că trebuie să se apuce de muncă pentru că nu va mai câștiga mare brânză din organizarea protestelor împotriva Guvernului.

Sandu Matei pe vremea rezist

Protestatarul de serviciu Sandu „Sandy” Matei,  cel care a făcut senzaţie în mediul online după ce şi-a tatuat pe mână iniţialele fostei şefe a DNA, Laura Codruţa Kovesi, a intrat în afaceri. Acesta a postat pe contul său de socializare că are o căsuţă undeva la ţară și s-a apucat să facă un „business” care să îi aducă şi ceva bani, pe lângă activitatea de protestatar #rezist. Şi anume vinde suc de roşii la borcan, făcut în propria gospodărie. Sandy spune că sucul de roșii este natural, dar nu vorbește despre condițiile precare în care îl produce.

Condițiile improprii pentru a găti

Ba mai mult, are și mari pretenții. Cere pe un borcan de suc de roșii suma de 8 lei. „100% bio, sterilizat la bain-marie și răcit treptat între cârpe 3 zile pentru a se menține mult timp”, a scris Sandu Matei pe pagina sa de Facebook. Protestatarul s-a făcut remarcat  la mai multe evenimente. Acesta a lovit cu pumnul o persoană în vârstă la unul dintre mitigurile din Piață.

author avatar
Ramona Feraru
1.911 afisari

1 COMENTARIU

  1. FACETII RECLAMA LA BALEGA FACUTA DE ACEST NESPALAT CU BALEGA INTRE DEGETE SI CU UNGHIILE NETAIATE POATE AUDE SOROS PENTRU AI CUMPARA MICROBIANA DE TOMATE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger