AcasăNewsLider PSD, călcat de hoți, chiar de Crăciun! Făptaşul este de negăsit...

Lider PSD, călcat de hoți, chiar de Crăciun! Făptaşul este de negăsit / Ce căuta, de fapt

hotiLider PSD, călcat de hoți, chiar de Crăciun! Făptaşul este de negăsit / Ce căuta, de fapt

Surpriză de proporţii în a treia zi de Crăciun pentru angajaţii Consiliului Judeţean Galaţi. Când au revenit la birou după zilele libere, sediul lor era devastat, iar birourile răscolite.

În birouri, zeci de dosare cu documente au fost găsite pe jos, iar sertarele şi dulapurile erau întoarse pe dos – semne clare că suspecţii au căutat bani. Poliţiştii au luat amprente şi îi caută acum pe suspecți.

Suspectul l-ar fi amenințat pe paznic

Încă nu s-a stabilit prejudiciul şi dacă au fost furate bunuri sau documente importante. Surse din cadrul anchetei susţin că în urmă cu câteva zile paznicul a observat o persoană care dă târcoale clădirilor. Ba mai mult, suspectul ar fi ameninţat paznicul că se va întoarce să dea foc clădirii.

Se pare că hoții au spart biroul unui lider PSD pentru a căuta niște documente. „Într-adevăr, de Crăciun acum, unii în loc să meargă cu colindu să se bucure de Crăciun, de sărbătorile de Crăciun, au venit cu colindul la Consiliul Județean. Doar că n-au venit cu colindu care trebuie, au venit cu un colind din ăsta, așa, mai neortodox.

Din ce înțeleg de la colegii mei, documente de valoare, nu au dispărut de acolo. Cei de la Criminalistică fac investigații în continuare. Sperăm că a fost doar teribilismul unor indivizi. Nu excludem absolut nimic. Deci nu putem exclude nici intenția acelor indivizi de a căuta niște documente, niște dosare.”, a declarat Costel Fotea, președinte Consiliul Județean Galați, la Antena 3.

author avatar
Andreea Vlad
385 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger