AcasăNewsLider ALDE: Nu am fost printre promotorii unei ordonante pe gratiere si...

Lider ALDE: Nu am fost printre promotorii unei ordonante pe gratiere si amnistie

... şi părea un om deştept

Liderii PSD si ALDE au avut, ieri, discutii la Parlament. Totodata, si conducerea formatiunii lui Calin Popescu Tariceanu s-a reunit in sedinta.

La finele intrevederii, dinspre ALDE s-a dorit sa se stie ca pe ordinea de zi a sedintei de astazi a Guvernului nu se afla vreun act normativ ce vizeaza gratierea sau amnistia, cum s-a speculat in spatiul public in ultima perioada. „Singurul lucru cert este ca nu se va da o Ordonanta de Urgenta pe amnistie si gratiere maine (marti-n.n) asa cum cu generozitate ne informau zvonurile (…) In discutiile pe care le-am avut noi astazi in Biroul Permanent, in care unii dintre colegi au ridicat aceasta chestiune, raspunsul pe care noi l-am dat este acesta: ca in aceasta sedinta de maine nu este programata o astfel de ordonanta de urgenta si ca alta sedinta de Guvern in aceasta saptamana nu este”, a declarat deputatul Varujan Vosganian, vicepresedinte al ALDE.

Intrebat daca ALDE sustine necesitatea unui astfel de demers, raspunsul dat de purtatorul de cuvant al formatiunii conduse de Calin Popescu Tariceanu a fost urmatorul: „in primul rand, pentru un astfel de act normativ trebuie sa vedem exact ce cuprinde, in al doilea rand, despre oportunitatea politica noi nu am avut o discutie cu PSD si, in orice caz noi, nu am fost printre promotorii unei astfel de ordonante de urgenta”.

 

author avatar
Andrei Coman
156 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ați zice că Vosganian își justifică veniturile din politică cu astfel de „perle” despre parlamentarism și guvernare ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger