AcasăNewsLider al USR bate drumurile cu polițiștii pe urme

Lider al USR bate drumurile cu polițiștii pe urme

Un lider USR din Timiș a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, la un control în trafic. Acesta i-a ignorat pe agenți chiar și atunci când ei au pornit cu sirena în urmărirea lui.

Dan Lupulescu, fost polițist și actual președinte al filialei USR, Traian Vuia, a fost amendat miercuri de oamenii legii. Polițiștii, care desfăşurau un control de rutină în trafic, i-au făcut semn să tragă pe dreapta, însă bărbatul a refuzat, motiv pentru care echipajul a pornit în urmărirea maşinii, având semnalele acustice şi luminoase pornite.

După o cursă de mai bine de 500 de metri, şoferul s-a oprit în localitatea Traian Vuia, în dreptul casei în care locuieşte. În momentul în care poliţiştii i-au solicitat să se legitimeze şi să prezinte actele maşinii, acesta a refuzat din nou.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, incidentul a avut loc pe drumul care leagă localităţile Făget şi Lugoj.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
441 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ăsta-i USR ! Ei pot încalca toate legile- ceilalți pot merge la pușcarie nevinovati și fara dovezi ca ar fi facut ceva!Cum zicea Orwell- unii sunt mai egali decit alții!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger