AcasăNewsLider al clanului Carpaci, judecat pentru santaj

Lider al clanului Carpaci, judecat pentru santaj

Membrii clanului Carpaci ii plang de mila liderului (sursa foto: malinbot.wordpress.com)

Trifu Carpaci, unul dintre cei mai cunoscuti interlopi din Timisoara, a fost trimis in judecata pentru santaj.

Membrii clanului Carpaci ii plang de mila liderului (sursa foto: malinbot.wordpress.com)

Totul a inceput in 2002, cand Trifu Carpaci a cumparat un apartament dintr-un imobil istoric din zona ultracentrala a Timisoarei. La scurt timp dupa ce a pus mana pe apartament, interlopul si-a exprimat intentia de a cumpara si celelalte apartamente din cladire.

Cum insa ofertele erau mult subevaluate, vecinii sai nu au intentionat sa-i vanda apartamentele, asa ca Trifu Carpaci a iesit la atac si a inceput sa puna presiuni asupra celorlalti locatari.

Conform tion.ro, din 2007, Trifu Carpaci a inceput sa adopte un comportament agresiv fata de patru dintre vecini. A inceput sa-i injure, sa-i ameninte si i-a supus mai multor actiuni fizice.

Interlopul ii teroriza pe vecini si obisnuia sa le inunde acestora intentionat apartamentele. Abia in 2012 vecinii au avut curajul sa depuna plangeri impotriva lui Trifu Carpaci, iar abia anul acesta interlopul a fost trimis in judecata.

Magistratii de la Judecatoria Timisoara vor stabili daca Trifu Carpaci se face vinovat de comiterea infractiunii de santaj.

author avatar
Cristi Ionita
249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger