AcasăNewsLiberalul Ghise o da naibii de greva, ca are de platit rate!

Liberalul Ghise o da naibii de greva, ca are de platit rate!

Desi greva este emanatia sefului sau de partid, liberalul Ioan Ghise se opreste cu protestul la poarta casieriei Senatului.

Ioan Ghise merge cu protestul doar pana ajunge la buzunar

Indiferent de amenintarile sefilor USL, liberalul brasovean nu-si doneaza banii si pace buna: “Personal, am o rata cu credit ipotecar la casa, cu credit de 400 de euro pe luna. Pe cale de consecinta… Inainte de a fi generos, trebuie sa traiesc eu. Cine are mai multe surse de venit este firesc ca poate sa faca astfel de gesturi filantropice”.

Gyorgy Frunda nu mai suporta chiulul parlamentar

Mai mult, Ioan Ghise nu pricepe de ce nu si-ar pastra el banii, din moment ce pesedistul Catalin Voicu, senator si el, “vreo 9 luni a stat in inchisoare si totusi a primit indemnizatie”. “Indemnizatia nu este salariu, ci este pentru mandat”, concluzioneaza hotarat Ghise. Spre necazul sustinatorilor grevei, pozitia lui Ghise este sustinuta si de un alt senator PNL, Minerva Boitan, care a anuntat si ea ca nu doneaza nimic deoarece nu are alte surse de venit in afara sumelor primite ca parlamentar.

Frunda le cere partidelor sa puna saua pe chiulangii

Culmea este ca greva Opozitiei s-ar putea lasa cu sanctiuni pentru senatorii Puterii! Satul sa se trezeasca fara cvorum cand ii este lumea mai draga, udemeristul Gyorgy Frunda vrea pedepsirea alesilor care chiulesc: “E absolut inadmisibil si politica inseamna si fermitate! Dupa parerea mea, acei colegi care au plecat, stiind ca suntem la limita cvorumului trebuie sanctionati. Nu de Senat, ci de partidele lor. Sanctiunile in partid sunt foarte diferite, de la mustrare pana la o somare publica ferma, in cazul in care mai lipsesc o data, vor fi exclusi din partid”.

author avatar
Simona Badulescu
489 afisari

2 COMENTARII

  1. Acum ati gasit un parlamentar care nu are avere si nu s-a imbogatit lucrand in ultimii 20 de ani in functii si demnitati publice, si-l puneti la zid , ca nu vrea sa-si doneze singura sursa de venit. De fapt care sunt principiile si valorile pe care le promovati prin articolele acestea ? Ca nu mai inteleg, daca e bogat (si in consecinta poate sa renunte fara nici o problema la indemnizatie) a furat, daca n-are avere si nu e corupt, de ce nu e filantrop cu unica sursa de venit. Halal , o societate fara printipuri, care va sa zica nu le are!

  2. Hartia asta devine pe zi ce trece mai colorata in cacaniu, ca de portocalie este de mult.Tot timpul a fost vorba de indemnizatiile de sedinte parlamentare, iar leafa de ales al poporului este cu totul altceva.Cum adica sa-si doneze salariul daca este sarac si cinstit.Sa faca acest gest atunci cand stapanul vostru dement, adica bashinescu in nasul slugilor sale, isi va dona o mare parte din averea stransa numai din bani de furat.Vedeti, sunt uman cu el, nu cer sa-si doneze saracilor(facuti mai ales sub puterea lui)toata averea, ar intra in sevraj din lipsa totala de alcool dublu rafinat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger