AcasăNewsLiberalul Catalin Chereches, scarbit de ”penalul” Fenechiu

Liberalul Catalin Chereches, scarbit de ”penalul” Fenechiu

De la Baia Mare, primarul liberal Catalin Chereches isi continua razboiul cu actuala conducere a PNL.  Principalul vizat este chiar presedintele Crin Antonescu, un ”inabil” si un ”ingrat”, in viziunea lui Chereches.

Catalin Chereches vorbeste deschis despre ”bubele” PNL-ului

Nemultumit de componenta listelor  USL pentru judetul Maramures, Catalin Chereches, sugera, intr-o scrisoare deschisa, ca  intentioneaza sa puna bazele unei noi platforme politice in afara PNL. Cum episodul epistolar nu a avut ecou la centru, primarul din Baia Mare a trecut la ”planul B” – criticarea conducerii PNL. Respectand ierarhia de partid, Chereches l-a atacat mai intai pe Crin Antonescu, aratand ca, desi se viseaza presedintele Romaniei, nu pre are calitati de lider. ”E prea mult orgoliu in conducerea PNL. Modestia, toleranta sunt atributele care ar trebui sa dea valoare unui lider. Domnul Antonescu trebuie sa fie generos, daca se doreste presedintele Romaniei. 20 de ani a facut politica alaturi de Andrei Chiliman, Calin Popescu Tariceanu, Vlad Moisescu etc, le datoreaza constructia partidului si functiile obtinute in partid, in Parlament”, a comentat Chereches decizia  liderului liberal de a sanctiona organizatia PNL Sector 1.

In opinia primarului din Baia Mare, Relu Fenechiu nu-si depaseste conditia de ”penal”

Daca Antonescu a scapat destul de ieftin, locotenentii lui, Relu Fenechiu si Eugen Nicolaescu, si-au luat-o mult mai rau. ”E sub demnitatea mea sa emit pareri despre Fenechiu. Toata lumea il stie pentru zona penala, nu pentru ca ar fi facut vreun lucru bun”, a afirmat primarul de Baia Mare, adaugand ca pe Nicolaescu il ia mai usurel pentru ca ”are o mica problema emotionala”.

Marga musca mana care l-a hranit

Sustinator infocat al lui presedintelui PNL, Andrei Marga a fost rasplatit cu functii pe masura slugarniciei de care a dat dovada. A fost ministru de Externe si, ulterior, a ajuns sef peste ICR. Acum, Marga il pune intr-o lumina proasta pe Crin Antonescu, intentionat sau din greseala.  Concret, presedintele ICR a afirmat ca vinovat de criticile pe care SUA si Germania le-au formulat la adresa tarii noastre este un demnitar roman care, in plina procedura de suspendare a lui Traian Basescu, a cerut schimbarea judecatorilor Curtii Constitutionale. Surpriza! Demnitarul cu pricina este nimeni altul decat Antonescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
772 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger