AcasăNewsLiberalilor le-a inghetat demisia

Liberalilor le-a inghetat demisia

Luat de valul demagogiei si populismului, Crin Antonescu a aruncat in derizoriu si ridicol intregul USL

Dupa o saptamana de tam-tam mediatic, cand liberalii rupeau usa Parlamentului dornici sa plece, demisia alesilor USL s-a fasait de tot.

Luat de valul demagogiei si populismului, Crin Antonescu a aruncat in derizoriu si ridicol intregul USL

Cu exceptia penelistei Adrianei Saftoiu, efectivele PSD si PNL au decis sa-si sacrifice onoarea si sa lupte in continuare in Parlament. Asta dupa ce Crin Antonescu s-a vanzolit o saptamana intreaga povestind lumii cum nu mai pot liberalii frecventa un Parlament infestat de PDL si cum ii vor convinge ei pe colegii pesedisti sa le urmeze exemplul. Cand insa pesedistii, in frunte cu Adrian Nastase, le-au explicat, cu regulamentele de functionare a Parlamentului si cu Constitutia pe masa, ca bat campii, liberalii au descoperit in sfarsit ca „ar fi  cei mai mari fraieri” (aprecierea ii apartine lui Mircea Diaconu) daca ar lasa de buna voie camp liber PDL-ului sa legifereze in voie tot ce vrea. Ca sa nu ramana de rusine si sa faca totusi ceva, uselistii au decis sa stea in Parlament, dar „nu ca prezenta fizica, ci ca scaune”. In fapt nici macar ca scaune, din moment ce au anuntat ca nu vor participa la nicio sedinta, fie ea de plen sau de comisie. Ceea ce inseamna ca scaunele lor vor ramane goale, iar prestatia opozitiei se va limita la bantuirea holurilor si a bufetelor, si asta doar pentru a nu sari lumea in sus la gandul ca parlamentarii PSD si PNL isi iau in continuare leafa fara sa guste din preparatele bucatareselor de la Parlament.

Ponta, ridicol in incercarea de a-i „repera” onoarea lui Antonescu

Desi a incercat din start sa tempereze elanul demisionar manifestat de Antonescu, Victor Ponta nu-i bate acum obrazul colegului liberal care a incercat sa faca din tantarul demisiei armasarul Opozitiei. Dimpotriva, solidar la bine si la gafe cu Antonescu (exagerat de solidar, dupa cum acuza din ce in ce mai apasat pesedistii), Ponta incearca sa dreaga busuiocul povestind cum Opozitia nu a batut campii, ci doar a vrut sa-i convinga pe parlamentarii Puterii sa demisioneze, pentru a se putea astfel ajunge la alegeri anticipate. Ceea ce evita Ponta sa spuna, pentru a nu recunoaste ca totul a fost o prostie lansata de Antonescu, este ca, pana la pedelisti, el nu a reusit sa-i convinga nici macar pe pesedistii lui sa demisioneze.

author avatar
Simona Badulescu
419 afisari

36 COMENTARII

  1. Aveti putintica rabdare, sa treaca iarna, sa explodeze strada, o sa vedeti cum se vor grabi astia sa-si dea demisia, nu numai opozitia, dar va fi prea tarziu si pericolos caci strada va ajunge la putere.Pacat ca acest ziar a devenit din independent in dependent de banii hotiti de mafia statala portocalie.

    • In istoria României toți conducătorii ce au încercat sa schimbe in bine soarta României , au fost inlaturati prin metode diverse , tepes a fost asasinat , Mihai viteazu asasinat si lista continua , nu au fost aparati de poporul roman , si sunt amintiti si regretati doar după ce nu mai sunt , nici metodele lor de guvernare la acele timpuri nu erau pe placul tuturo

  2. USL ar trebi sa isi dea demisia din parlament asa cum au zis , dar nu ne mai mira ei stiu doar sa manipuleze, nu au in cap decat sa castige puterea si atat. Nu au venit cu nici o solutie pentru problemele invocate de ei, sa le fie rusine.

  3. Opozitia minte de ingheata apele, au manipulat cu ajutorul presei oameni. Nu au nimic altceva decat sa preia puterea, sunt sigur ca daca USL ajunge la putere o sa uca Romania in parapastie asa cum au duso dupa revolutie.

  4. Romania este un expemlu pentru state precum grecia,italia si portugalia.E mai frumos totusi sa ne denigram tara cu prezentare de topuri care mai decare unde romania sta prost.Cat timp noi vom avea o parere proasta despre noi,nici altii nu ne vor percepe diferit.HAI ROMANIA !!!

  5. ultimii mohicani sunt in piata universitatii.protesteaza si ei, dar nici nu stiu pentru ce.dar prezenta este obligatorie.

  6. Libertatea in exprimare nu este valabila decat pentru sustinatorii usl (Realitatea,antena 3,adevarul)pentru sustinatorii pdl este valabil eticheta de postac

  7. Chiar dacă protestele pare că s-au mai liniştit, clasa politică nu are voie să le uite mesajul. Este clar că semnalul oamenilor din stradă este adresat întregii clase politice din România, putere sau opoziţie. PDL l-a înţeles foarte bine şi ar fi trebuit ca şi USL să îl înţeleagă până acum.

  8. Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc au înfiinţat un comandament de iarnă prin care acordă mese gratuite şi sprijin persoanelor rămase blocate din cauza viscolului şi care sunt aproape de structurile de primire turistică.De această iniţiativă au beneficiat deja 44 de persoane în ultimele 24 de ore. Mă bucur că şi MDRT a reuşit să se mobilizeze şi să contribuie la gestionarea acestei situaţii de urgenţă. Linia verde deschisă cu această ocazie, 0800.86.82.82, va rămâne operabilă şi în continuare pentru cei care se află într-o situaţie dificilă din cauza viscolului.

  9. eu chiar nu vad de ce este necesar sa fie schimbat actualul partid politic de la guverbamant cu usl-ul.nu este solutia cea mai optima.cand schimbi pdl cu usl, poti numi rocada dintre democratie si comunism.eu prefer pdl pentru democratie.voi?

  10. „…el nu a reusit sa-i convinga nici macar pe pesedistii lui sa demisioneze.” pai draga Victoras daca tu nu esti in stare sa-ti convingi oamenii tai pesedisti, atunci ce te face sa crezi ca o sa reusesti sa convingi populatia sa te voteze??? nicio sansa!

  11. Suntem alaturi de presedintele nostru, Traian Basescu! Deciziile luate de catre actualul Guvern au fost cele mai bune! Uitati-va la alte tari (Grecia) in ce situatie se afla. Nu mai condamnati PDL-ul pentru criza mondiala!

  12. felictari actualului Guvern pt masurile anticriza asumate!! Fara aceste masuri Romania era de mult falimentata

  13. probabil tot base e de vina de frigul de afara de nu mai pot iesi oamenii platiti si mani *editat* ti de USL….

  14. Trebuie sa treaca generatii de oamnei ca sa poata cineva aprecia ce a facut guvernul boc pentru romania!!!

  15. Sustin Traian Basescu si guvernul Boc….si mai ales PDL-ul…sa moara usl-istii de ciuda:)

  16. Opozitia vrea rasturnarea partidului de guvernamant, nevenind cu o solutie radicala apta sa relanseze economia nationala. Oare vor doar un scaun cald de la cotroceni sau vor sa iasa in ajutorul romanilor nevoiasi? Ce vor cu adevarat?

  17. Suntem alaturi de presedintele nostru, Traian Basescu! Deciziile luate de catre actualul Guvern au fost cele mai bune! Uitati-va la alte tari (Grecia) in ce situatie se afla. Nu mai condamnati PDL-ul pentru criza mondiala!

  18. DE 20 DE ZILE TOT AUZIM SI VEDEM PE TOATE POSTURILE DE STIRI….JOS BASESCU….JOS PDL…..ASTA STRIGA CEI DE LA PNL SI PSD….DAR OARE A VAZUT CINEVA SA VINA SI EI CU VREO SOLUTIE LA PROBLEMELE TARII?? NU ISI ASUMA NIMIC…EI DOAR ACUZA SI ARUNCA CU PIETRE….

  19. cei care trimit oamenii in strada…ar trebui sa vina cu solutii… nu sa provoace scandaluri peste scandaluri.

  20. Base e de vina ca romanul refuza sa fie competitiv. base e de vina ca tineretul urmeaza facultati precum Spiru Haret, Hyperion sau Lumina. Base e de vina ca aia care plimbau hartii prin institutii sunt dati afara. Base e de vina ca USL nu vine cu o solutie viabila de a „redresa” lucrurile. Si tot Base e de vina ca ninge… Hai sa il impuscam… Sa vina Iliescu la Cotroceni… Tampiti mai sunteti!!!

  21. Sa ne spuna USL de unde vor lua bani pentru măririle de salarii şi pensii pe care le promit..Criza necruţătoare afectează viaţa a miliarde de oameni. Suntem practic în mijlocul unei crize fără precedent după cel de-Al doilea război mondial.

  22. Ce cădere morală au să ne ceară nouă renunţarea la putere Victor Ponta, Crin Antonescu, Dan Voiculescu, Ion Iliescu, Adrian Năstase, Relu Fenechiu, Radu Mazăre, Varujan Vosganian, Victor Hrebenciuc şi toată cohorta lor de activişti îmbătrâniţi în rele, acuzaţi în sute şi sute de dosare de corupţie, printre care singurele figuri luminoase şi promiţătoare sunt cele ale lui Nicu Bănicioiu, Robert Negoiţă şi Tudor Chiuariu?

  23. Ce garanţii oferă PSD că atunci când vor veni la putere nu vor pune pumnul în gură procurorilor anticorupţie, cum au făcut cu înverşunare înainte de 2005.

  24. Nici nu vreau sa ma gandesc cat de rau o sa fie daca o sa vina USL la putere…ei nu stiu decat sa fure si sa vorbeasca… Doamne fereste!!

  25. Ponta si Crin nu sunt in stare sa faca nici macar jumate din ce au facut Basescu si Boc! Faliment scrie pe noi cu ei la conducere!

  26. Trebuie să lăsăm deoparte ura. Românii trebuie să decidă cine va guverna România in mod democratic, prin vot şi ei vor lua decizia cea mai potrivită în toamnă, la alegeri.

  27. Uitaţi-vă ce se întâmplă în Europa. Uitaţi cum ţări importante se confruntă cu falimentul. Nu are dreptul niciunul dintre politicieni sau dintre noi, guvernanţi sau opoziţie, să sacrificăm stabilitatea României.

  28. Oamenii n-au cerut în Piaţa Universităţii să vină Ponta şi Antonescu. Oamenii vor o schimbare mai profundă. Atata timp cat exista cvorum Parlamentul poate functiona si nu e nevoie de alegeri anticipate. Se vor face doar alegeri partiale in colegiile de unde au demisionat parlamentarii PNL si PSD.

  29. Pai cum sa-si mai dea demisia Opozitia?, acum cand marele pasha, conducatorul pasalacului Rumania, a emanat:sa fiti multumiti ca nu sunteti impuscati de pe cladiri ca in Siria, deci, asadar si prin urmare Bashe a plusat cu miliarde pentru campania din usa si acum poate sta linistit cu nutzi la shefia mafiei statale portocalii.Atunci cum mai aveti tupeul sa scrieti ca de ce opozitia nu-si mai da demisia, dupa semnalul primit de la Pasha faragat enstein ar fi degeaba.Insa dupa ger va veni si caldura, sa-i vedem pe miliardarii astia pe unde isi vor scoate banii nu camasile, ori i-au scos de mult din tara.Strada va lua foc iar pasha faragat enstein va fugi cu primul avion, sau helicopter, in care se va afla si bahinescu.

  30. Cati postaci portocalii pe aici platiti din bani de furat, fara numar.Sa vedem dupa ce va cadea base cu a lui mafie de unde vor mai fi platiti sa aduca elogii marelui carmaci alcoolic.Bai agenti acoperiti cu foi de ziar, sa vina la putere extraterestrii, martienii, numai sa scapam odata, pana nu murim de foame, de aceasta mafie rapace, tupeista si cinica, altfel sa traiti foarte bine din bani nemunciti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger