AcasăNewsLiberalii se leapada de lustratie

Liberalii se leapada de lustratie

Ocupat cu greva, Varujan Vosganian critica lustratia din tribuna

Dupa 20 de ani de vanturat lustratia pe post de stindard al PNL-ului, liberalii toaca la greu legea votata in absenta domniilor lor.

Ocupat cu greva, Varujan Vosganian critica lustratia din tribuna

Se stie ca legea nu-i grozava, ba e si tardiva, dar atat au fost in stare sa produca parlamentarii nostri (inclusiv cei ai PNL), in parteneriat cu Curtea Constitutionala. Pentru legea asta, asa imperfecta cum e, au intrat in greva foamei revolutionarii de la Asociatia 21 Decembrie, ca urmare firesc ar fi fost ca si liberalii, sustinatorii de drept ai lustratiei, sa participe la vot. Macar asa ar fi putut reclama la timp defectele de fabricatie. Tinuti departe de plen de frica indusa in ei de isteriile lui Crin Antonescu, liberali s-au apucat abia dupa adoptare sa toace lustratia, ba pe bloguri, ba pe la TV.

„Dureroasa tema a lustratiei si-a gasit in actuala lege o rezolvare tardiva, partiala, partinitoare si, pe alocuri, ridicola”, apreciaza, de exemplu, Varujan Vosganian. Asa o fi, dar problema e ca, venite mai ales din partea unor parlamentari liberali, interventiile de acest gen sunt la randul lor tardive si ridicole.

author avatar
Simona Badulescu
172 afisari

1 COMENTARIU

  1. stimata duduie,
    nu stiu cine este dobitocul care v-a acordat licenta pentru a profesa ca jurnalist ,eu cred mai degraba ca ati primit-o fie ca…bonus fie in conditiile unui invatamant golanizat de dupa 89….liberalii au dreptate acum nu de lustratie este vorba ci de UNITATE SI JUSTITIE,dar cum dumneata esti o angajata pe motive si considerente care nnu au nimic cu jurnalismul si moralitatea sigur ca scrii ceea ce vrei…romanii nu au nevoie de parerile dumitale absolut depasite ci de cu totul altceva..oricum prea mult nu valorezi daca te ocupi de legea ..lustratiei ca ..prioritate;ca nu ai habar de problema ,faptul ca ocolesti adevaratele probleme ale acestei aberatii numita lege,pentru a se abate atentia de la banditismul multor portocalii ,ca si al altora -tot din spectrul polititc,cu multi ,foarte multi bani si averi de….ROCKFELLER..-demonstreaza faptul ca multi dintre voi ,jurnalistii sunteti pe-o felie cu banditii si chiritele acestor vremuri…cauta-ti alta meserie,in jurnalism nu esti de loc vre-o valoare,esti ceva la..kilogram…adica aceea trasatura aplicata de sistemul de pana in 89….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger