AcasăNewsLiberalii pregatesc debarcarea lui Antonescu

Liberalii pregatesc debarcarea lui Antonescu

Crin Antonescu nu are nicio tinta politica, singurul lui scop fiind acela de a obtine un profit financiar considerabil de pe urma functiei de presedinte de partid. O spun chiar liberalii, uimiti fiind de neobrazarea cu care liderul lor intinde mana.

Calin Popescu Tariceanu i-ar putea lua locul lui Crin Antonescu la sefia PNL

Personaj mai mult decat comod, Crin Antonescu nu are niciun apetit pentru batalii politice  sau  functii de top, cum ar fi cea de presedinte al Romaniei. In opinia colegilor de partid, unicul crez al liderului liberal este banul.  Asa se explica alianta cu formatiunea lui Dan Voiculescu, precum si generozitatea cu care au fost tratati conservatorii cand a venit vorba de candidaturi. Prin urmare, deranjati de faptul ca PNL a ajuns mai rau ca dugheana din colt si ca Antonescu este gata sa vanda partidul la bucata, liberalii se gandesc sa-l debarce, cel mai probabil dupa alegerile locale. Potrivit unor surse din PNL, la conducerea partidului ar urma sa revina Calin Popescu Tariceanu, politician respectat inclusiv de adversari si care se bucura si de simpatia actualului sef al SIE, Teodor Melescanu.

S-a inconjurat de amatori

Pe langa aroganta, lacomie si dezinteresul manifestat, (”calitati” care l-ar fi bagat pana si pe Victor Ponta in depresii, sustin liberalii)  Antonescu a mai pacatuit in ochii colegilor si prin faptul ca promovat in prima linie oameni incompetenti, dar lingusitori cat cuprinde. De departe, cel care corespunde cel mai bine descrierii este Rares Manescu, mana dreapta a lui Crin Antonescu sau ”caratorul de gentuta” asa cum il alinta penelistii.  Mandatat sa se ocupe cu finantele partidului, Manescu a avut in realitate grija doar de bunastarea liderului PNL, convingandu-i pe multi sa cotizeze pentru acesta.

author avatar
Victor Paun
2.471 afisari

9 COMENTARII

  1. in sfarsit, v au trebuit ani buni sa realizati ca pt el politica e un job, nu un tel, slab, carcotas, neproductiv

  2. nu stiu de ce (si daca inca?)l-ea trebuit atit dobitcilor de liberali?chiar nimeni nu si-a dat seama ca antonescu este un papagal politic si un excroc de om!!!!!

  3. ce ” calitati” are Crin Antonescu ? student slab la carte -de 2 ori repetent!!! ,necunoscator de nici o limba straina , incult ,puturos din cale afara -a facut servici in viata sa citeva luni la o scoala dintr-un sat , ia salar ca parlamentar dar nu participa la sedinte,nu se poate trezi dimineata ( doar seara la antene ,de aia ise spune si Antenescu . S-a inconjurat de niste lingai , a predat partidul unui turnator la securitate Felix Voiculescu ( bineinteles pentru avantaje materiale)a mai adus in PNL un fost turnator la securitate , in prezent santajist : Rosca Stanescu.Seara tarziu participa la jocuri de noroc -Poker- unde degusta cu placere paharele de whisky. Viseaza sa ajunga presedinte ,doar pt a incasa o pensie petoata viata . Intr-un cuvant un ticalos ca distruge un partid cu traditie : PNL.

  4. ….o ideie extraordinara….cu un chiulangiu si somnoros nu se poate face performanta….ar trebui sa restituie banii luati de pomana de la contribuabili.

  5. Daca nu e bun Crin ,atunci e bun chiorul-mincinos?Eu zic ca e mai bun decit betivul…Vom vedea,ca de mincinos sunt satul…Ultima minciuna e chiar de toata ,,isprava”,cica a vrut sa-l puna pe Ponta premier si ala a renuntat….Dar o spune peste o luna…De parca el e detinatorul de funtii in tara asta…Pai presedintele trb.sa fie mediator intre stat si cetateni,intre partide politice,intre…Vai de capul lui de bashinos,la cita cultura are nici nu am pretentii prea mari.Si ce-i aia democratie sau separarea puterilor in stat e greu sa inteleaga.El se crede domnitor sau voda…

  6. D-ul Antonescu este clar un om inteligent, un om de caracter si loaial crezurilor sale, care nu a facut nici un fel de compromis politic si care nu s-a implicat in afaceri murdare, de coruptie.Pentru ca nu i se poate reprosa nimic concret sa arunca cu invective ceea ce dovedeste ca deranjeaza toata aceasta cloaca politica care a pus srapanire pe Romania.

  7. va contraziceti degeaba… politicienii sunt toti la fel … cat despre antonescu.. profitul financiar e tot ce conteaza..in rest subscriu la ce a spus dina „pt el politica e un job, nu un tel”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger