AcasăNewsLiberalii nu impartasesc optimismul liderului Antonescu privind viitorul lor in guvern

Liberalii nu impartasesc optimismul liderului Antonescu privind viitorul lor in guvern

Chiar daca nu este una idilica, relatia PSD – PNL va rezista pana in 2016, sustine Crin Antonescu. Colegii sai de partid se indoiesc.

Desi lucrurile in USL nu stau deloc bine, Crin Antonescu spera sa ramana lipit de PSD si de putere pana in 2016

Contrar tuturor ”bocitoarelor si cobitoarelor” care ii proorocesc sfarsitul, USL va rezista cel putin pana la capatul actualului mandat de patru ani, afirma convins liderul liberal. Acesta a tinut sa clameze unitatea USL mai ales dupa ultima criza, provocata de ”golirea” de continut (si de fonduri) a unora dintre ministerele ajunse pe mana liberalilor, dupa ce PSD a luat, peste noapte, CNDAMR-ul, ANAF-ul și prefectii sub directa sa pastorire. Starea de spirit a liberalilor difera insa de convingerile exprimate public de liderul PNL.

Mai exact, penelistii se tem ca social-democratii si-au facut planul sa sacrifice PNL-ul in cazul in care guvernarea USL va avea mari probleme de imagine la sfarsitul acestei ierni. O iarna in care costurile intretinerii si preturile in general vor eroda mult mai rapid cota de simpatie de care beneficiaza orice noua guvernare. Caz in care liberalii sustin ca PSD va fi gata sa-i arunce peste bordul puterii, mai ales ca pot sa-i inlocuiasca imediat cu UDMR, PPDD, minoritati plus ”satelitii” gata, contra unui mic avantaj si in interesul tarii, sunt gata oricand sa-si schimbe culoarea politica.

 

author avatar
Simona Badulescu
272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger