AcasăNewsLiberalii l-au invitat pe Iohannis si la ziua PNL-ului

Liberalii l-au invitat pe Iohannis si la ziua PNL-ului

Dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute Klaus Iohannis a venit la mitingul liberalilor, din Piata Victoriei, si a indemnat lumea la vot, pe 26 mai, laudand cu toata convingerea echipa candidatilor PNL-ului, sunt sanse la presedintele sa aleaga sa fie prezent si la evenimentul prilejuit de implinirea a 144 de ani de la infiintarea formatiunii politice.

Sarbatoarea va avea loc pe 24 mai, cu doua zile inainte de europarlamentare si de referendumul convocat de presedinte, pe teme de Justitie, in aceeasi zi cu alegerile. Iar liberalii l-ar vrea la petrecere si pe primul om in stat. „Avem mai multe evenimente la care l-am invitat pe presedinte. De exemplu, avem ziua partidului, pe data de 24 mai, vineri, sarbatorim ziua partidului si l-am invitat pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. De asemenea, sunt actiuni ale presedintelui, in teritoriu, la care probabil o asa existe si actiuni comune cu colegii nostri”, a detaliat Ludovic Orban, raspunzand unei intrebari.

author avatar
Cristina Stefan
181 afisari

1 COMENTARIU

  1. Vine vine vine vine PAPAAA VINE VINE VINE VINE PAPAAAA, HALE HALE HALE HALE vine Papa bine eeee hale hale, hale hale a 2 oara in Romania e si nu se duce in Jidanieee…nana na na nana na na… Papa Papa paoa eee… Nana na na hale hale ciuda ciuda mare eee…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger