AcasăNewsLiberalii l-ar vrea exclus pe Badalau din PSD

Liberalii l-ar vrea exclus pe Badalau din PSD

Ecourile presupusei agresiuni de la nunta din Giurgiu – petrecere la care au participat deopotriva presedintele executiv al PSD-ului, Niculae Badalau, cat si fostul deputat liberal Marin Anton -continua sa fie auzite.

Dupa ce Anton a iesit la TV sustinand ca Badalau l-ar fi lovit, seara trecuta, ca apoi a mers la politie, dar si la IML, pentru un certificat medico-legal, ulterior social-democratul replicand spunand ca nu ar fi fost vorba de o agresiune, ci de un „schimb de replici”, aflam ca si liberalii au facut public un punct de vedere.

Care, dupa cum era de asteptat, a fost unul de sustinere a colegului lor liberal. Concret, printr-un comunicat semnat conducerea PNL, se transmit, printre altele, urmatoarele aspecte: „observam ca in PSD agresivitatea a devenit o obisnuinta, un modus operandi. Cerem actualului partid de guvernamant sanctionarea lui Nicolae Badalau, presedinte executiv al PSD, chiar excluderea acestuia din partid. Este de neacceptat ca un lider marcant al unui partid politic sa agreseze fizic o alta persoana”.

Facand referire a recentul scandal din studioul unei televiziuni de stiri, intre sociologul Palada, fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta, si deputatul Gotiu, liberalii tin sa mai sublinieze un lucru pe care il considera cu greutate: „facem precizarea ca deja autoritatile au confirmat ca Nicolae Badalau l-a agresat pe colegul nostru Marin Anton, reprezentantul PSD fiind acum cercetat penal pentru lovire”.

author avatar
Cristina Stefan
76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger