AcasăNewsLiberalii germani dau de pamant cu USL

Liberalii germani dau de pamant cu USL

Setea de putere. Acesta este ingredientul minune care sta la baza aliantei dintre PSD, PNL si PC. O spun reprezentantii Fundatiei Friedrich Naumann, organizatie patronata de liberalii germani.

Reprezentantii Fundatiei Friedrich Naumann nu cred in sansa USL

USL este o alianta politica extrem de fragila, in care intelegerile parafate astazi pot fi incalcate a doua zi. Asa vad liberalii germani marea Uniune condusa de Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin.

Mai mult, reprezentantii  Fundatiei Friedrich Naumann sustin ca singurul lucru pe care cei trei lideri il au in comun este „setea de putere”. Prin urmare, liberalii germani  considera ca USL se poate rupe oricand, unul dintre argumente fiind acela ca in interiorul PNL exista un puternic grup de sustinatori ai unei aliante de dreapta, cu PDL.

author avatar
Adelina Ionicel
541 afisari

4 COMENTARII

  1. asa si este, antonescu u profesoras prafuit care e de o gramda de timp pe scena politica fara sa straluceasca, fara sa faca nimic decat tinand niste discursuri plictisitoare si populiste, ponta „copilul” incompetent a lui iliescu disperat dupa putere, u isteric netratat

  2. IPOCRIZIA FARA FRONTIERE. O FUNDATIE GERMANA, PLATITA, SPUNE CE SCIOE MACOVEI SAU GYTZICA VASS.NU AL IV KLEA REICH TREBUIE SA NE DEA SFATURI, ETICHETE SI CALIFICATIVE. DEMOCRATIA E PT CEI MULTI , NU PT. SECURISTII LUI BASE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger