AcasăNewsLiberalii, discuții cu Iohannis

Liberalii, discuții cu Iohannis

Ludovic Orban semneaza orice, numai sa nu se supere sefu'

Ludovic Orban urmează să discute, în această după-amiază, cu Klaus Iohannis, foarte probabil principala temă a întrevederii șefului statului cu liberalii ținând de strategia prin care să se ajungă la doritele alegeri anticipate, mai ales că întrevederea are loc cu mai puțin de o săptămână înainte de ședința de plen în care se va da votul de învestire a Guvernului Orban II.

Întrebat despre acest subiect, Ludovic Orban a anunțat că va discuta cu președintele despre „orice subiect important pentru România”, reiterând că „între președintele României și Guvernul pe care-l conduc este o relație de colaborare, de parteneriat, în care ne consultăm pe toate temele importante, ai sa avem deciziile, solutiile cele mai bune”.

133 afisari

2 COMENTARII

  1. Nea Sica nu si-a facut lectiile, il baga Tatucul la oral

    Ati observant cand un liberal inchide gura, ramane gurita deschisa in forma de …falus.

  2. Rau este sa minti poporul ca PSD iti este dusman, cand tu ii recrutezi primarii, chiar nu va e rusine, liberalul pe langa ca-i penal e si mincinos sadea.

    Deci de fapt e marea iubire, PNL cu PSD, se face pentru dorinta lui Ciolannis, un troc ieftin cu tara, si cu poporul asta.

    Rusine PNL !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger