AcasăNewsLiberalii, bagati slugi la USR

Liberalii, bagati slugi la USR

Penelistii Alinei Gorghiu au imbulinat-o de tot taman in Capitala – fieful lor traditional. Unde nu numai ca nu li se permite sa revina in gratiile bucurestenilor, dar sunt si obligati sa umple cu voturi, la alegerile din 11 decembrie, cosul lui Nicusor Dan.

Nu trebuie sa fi savant sovietic ca sa pricepi ca PNL si-a pierdut busola si a ajuns un biet partid-marioneta. Se vede si din avion ca liberalii, ”condusi” de Alina Gorghiu si timorati de DNA, si-au bagat capetele intre urechi si mai misca doar la comanda Cotrocenilor. Pana si traditionalele batalii date pentru un loc eligibil pe listele electorale si-au pierdut, in acest an, vigoarea si savoarea de alta data. Pusi la punct de bucuresteni la localele din primavara, liberalii au amenintat cu o revenire in forta la scrutinul parlamentar. Promisiune transformata in apa de ploaie de ultimul ordin primit de PNL, si anume acela de a-si lasa balta candidatii din Bucuresti si de a opinti in schimb la indesarea a cat mai multor voturi in desagii USR-ului lui Nicusor Dan. Cum PNL functioneaza mai nou dupa regula ”cine misca nu mai misca”, liberalii de rang mai mic pot doar sa ofteze a paguba inainte de a se apuca sa-i slugareasca pe ”salvatori”.

Dornici sa evite surprizele neplacute, sefii lor pot (si o si fac!) in schimb sa o vireze urgent spre listele electorale din teritoriu. Unde se vor impune pe locuri eligibile, pagubindu-i astfel pe multi liberali bastinasi care se si vedeau parlamentari. Iar cum tradarea poarta nume de femeie, s-ar parea ca Alina Gorghiu stia mai de mult de povestea cu intratul PNL-ului sluga la USR, dar nu a suflat o vorba mult iubitilor sai liberali. Nu de alta, dar codeala Alinutei de a candida pe listele de la Bucuresti si raspunsul in doi peri dat oricui o chestiona pe tema – ”Voi candida acolo unde e cel mai greu” – se coreleaza acum perfect cu dezastrul programat pentru PNL Bucuresti. Vestea si mai rea pentru liberali este ca scenariul horror pregatit lor la nivelul Capitalei se va aplica, in mod cert, si in alte mari orase. Si asta pentru ca, lasat pe cont propriu, USR aduna un spanac (ca sa fim politicosi) la nivelul tarii, prin urmare un scor dolofan obtinut doar in Bucuresti nu va fi de ajuns. Iar sare pe rana liberalilor o vor pune, fara doar si poate, ”salvatorii” lui Nicusor care, odata ajunsi in Parlament, se vor umfla in pene mandrindu-se cu ”legitimarea” lor de catre electoratul dornic de politici si fete noi. De, Dumnezeu nu da cu parul. Da cu Iohannis si cu Nicusor.

author avatar
Simona Badulescu
926 afisari

3 COMENTARII

  1. draga simona ,fara sa te superi, unde ai dat bacalaureatul ?
    ,,nu trebuie sa fi…,,, asa e…. te pricepi mai bine la ,,limba sovietica,, corect e sa fii…

  2. USL – Uniunea Salvati Liberalii, nimic de aplaudat. Defapt, decand i-au intors spatele lui Basescu, care prea a deschis larg usile puscariilor pentru domnii hoti, partidele de dreapta sunt in cadere nu doar libera, ci si absoluta. Sa ai un politician de talia lui, capabil sa tina piept tuturor nemernicilor, dar sa te culci cu Alinnuta…. e o monumentala prostie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger