AcasăNewsLiberalii au depus o motiune de cenzura impotriva Guvernului

Liberalii au depus o motiune de cenzura impotriva Guvernului

Teodor Atanasiu dadea tuturor de inteles ca joaca pe cai mari

Membrii Partidului National Liberal au depus, vineri, o motiune de cenzura impotriva Guvernului condus de Victor Ponta.

Motiunea poarta denumirea de „Victor Ponta – demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor”, iar liberalii spera ca, prin aceasta motiunea, sa obtina inlaturarea guvernului.

Teodor Atanasiu, prim-vicepresedintele PNL, sustine ca Victor Ponta ar trebui demis pentru ca „a ingradit dreptul cetateanului la vot”.

Liberalii comenteaza in termeni duri guvernarea Ponta sustinand ca „social-democratii si-au batut joc de ceea ce este mai sfant intr-o democratie”.

„Au trecut 25 de ani de la Revolutie si Romania cunoaste acum cel mai grav regres democratic. Discret, fara avertismente, fara explicatii, Guvernul condus de Victor Ponta a inceput sa blocheze si sa elimine dreptul politic elementar de vot pentru milioane de romani din tara si din diaspora. Guvernul Ponta a savarsit abuzuri inimaginabile intr-o tara democratica, fara scrupule si fara regret. A calcat si calca in picioare Constitutia si legile, deciziile justitiei, doar pentru a ramane in scaunul de la Palatul Victoria”, este mesajul transmis de liberali.

author avatar
Cristi Ionita
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger