AcasăNewsLiber la înjurături şi violenţe în trafic! Deputaţii modifică Ordonanţa Guvernului

Liber la înjurături şi violenţe în trafic! Deputaţii modifică Ordonanţa Guvernului

politia rutieraO nouă Lege contra şoferilor: noi amenzi! Aproape orice conducător auto face asta...

Comportamentul agresiv în trafic, va fi, din nou, permis. Şoferii agresivi nu mai rămân fără permis. Proiectul urmează a fi adoptat săptămâna care vine, în Camera Deputaților. Aleşii modifică Ordonanţa Guvernului.

Flash-urile şi şicanările, permise?

Ce anume nu va mai fi incriminat? Folosirea semnalelor luminoase și sonore în mod repetat pentru a obliga un alt șofer să elibereze banda de circulație, circulația cu vehiculul la o distanță foarte redusă față de un alt vehicul, reducerea bruscă a vitezei de deplasare fără motiv întemeiat, plecarea de pe loc cu patinarea excesivă.

Şoferii care manifesta un astfel de comportament considerat agresiv nu mai rămân fără permis. Aleşii din coalitia de guvernare au modificat ordonanţa adoptată de Guvern şi care este în vigoare din februarie.

Limita de viteza maximă creşte de la 100 km/h la 120 km/h pe drumurile expres.

author avatar
Andrei Ștefan
444 afisari

7 COMENTARII

  1. PRIN CENZURA NU MA POATE OBLIGA CINEVA SA IUBESC POLITICIENII DIMPOTRIVA , II DETEST SI MAI MULT , IMI PROVOACA SI MAI MULTA GREATA…..

  2. Dacă ăștia mai fac câteva modificări la Codul rutier, o săp ajumgem de îl aplicăm după ureche, nimeni nu mai știe ce prevederi sunt valabile și care nu. Codul rutier ca și Codul Penal, este făcut franjuri. Tot să dai examen pentru obținerea permisului de conducere cu modificări și reveniri la modificări din 3 în 3 luni. Acum să te ții scandaluri în trafic, unde cocalarii fac legea.

  3. Ce tara am ajuns , cum este posibil sa faca acesti conducatori ai tarii noastre aceast proiect de modificare a Codului Rutier si a Codului Penal , PRIN CARE VOR SA LASE NESANCTIONATE MANIFESTARILE HULIGANICE CE SUNT FRECVENTE IN TRAFICUL AUTO , lasand astfel cetatenii onesti in voia soartei , institutiile statului prin aceasta modificare aberanta a legii neandeplinind obligatia constitutionala de asigurare a linistii si ordinii publice si sigurantei cetateanului !!!!!

  4. @radulescu
    „FRECVENTE IN TRAFICUL AUTO , lasand astfel cetatenii onesti in voia soartei ”
    -stim cum e cu permisu auto:
    -catzi v-ati vaccinat la chiuveta
    sau vreti sa-o fi facut?
    MU-HA-HA!
    (exemplu e perfect:
    radulescu a trishat bagind „cetatzeni onesti” in loc de „shoferi oneshti”,
    muhaiaua draq!)

    • Ce-ai, mā, psihopatule, cu omul, doar pentru cā a zis cetateni în loc de soferi? Soferii nu sunt tot cetateni? Ne tot injurām între noi, ca dementii, în timp ce jegurile din politicā si administratie se pishā pe popor, de 33 de ani. Normal, dacā prostii de români se bālācāresc între ei, în loc sā le rupā ālora capul. Si jegurilor din trafic, evident – cā tot veni vorba.

  5. Si motocicletele care se aud msi tare ca tunetul de la 5 kilometri?
    Astea nu vor fi bagate in ordonante de urgenta, cum sa se mai distreze beizadelele drogate si retardate?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger