AcasăNewsLiber la haine cu doua marimi in plus!

Liber la haine cu doua marimi in plus!

Fie ca vorbim de rochii, pulovere sau cardiganuri, propunerile designerilor pentru sezonul rece sunt creatii vestimentare voluminoase si foarte de comode. Iarna aceasta se poarta marimea XXL.

Dolce & Gabbana

Printre cele mai trendy piese se numara rochiile stil balon de la Jil Sander sau Giambattista Valli, blazerele supradimensionate de la Balenciaga sau Dolce & Gabbana, precum si paltoanele cu umerii extralati create de Miuccia Prada sau Stella McCartney.

Balenciaga

Cardiganurile lungi tricotate sunt de asemenea la mare cautare in acest sezon rece, ele constituind o alternativa mult mai comoda pentru uneori prea rigidele sacouri de birou.

Giambattista Valli

Regula de baza pentru a va compune o tinuta care sa se inscrie in tendintele actuale: daca partea de sus urmareste liniile corpului, partea de jos trebuie sa fie neaparat larga si invers.

Jil Sander

Astfel, un pulover voluminos trebuie asortat fie la o pereche de blugi skinny sau la colanti, iar daca optati pentru o pereche de pantaloni evazati mizati pe un top strans pe corp pentru a mentine echilibrul.

Miu Miu

Purtati paltoanele si blazerele de inspiratie masculina cu o pereche de pantaloni creion la care asortati obligatoriu o pereche de pumps cu tocul inalt.

Stella McCartney

In general, stilul androgin din acest sezon se traduce prin alternanta dintre elemente masculine si detalii ultrafeminine.

[nggallery id=192]

author avatar
eNational
227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger